u bent hier

Lady Linn & Her Magnificent Bigband - 15 years anniversary

Pop en rock


Lady Linn is in de loop der jaren nooit haar liefde verloren voor het gevoel dat ze krijgt bij het live zingen met een bigband. Daarom stelde ze een bigband samen met muzikanten die ze stuk voor stuk door hun muzikaliteit en persoonlijkheid apprecieert. Lady Linn & Her Magnificent Seven bestaan vijftien jaar en om dit te vieren bracht Lady Linn eind 2018 een bigband plaat uit. Een bigband ... Lees meer »

Lady Linn is in de loop der jaren nooit haar liefde verloren voor het gevoel dat ze krijgt bij het live zingen met een bigband. Daarom stelde ze een bigband samen met muzikanten die ze stuk voor stuk door hun muzikaliteit en persoonlijkheid apprecieert.

Lady Linn & Her Magnificent Seven bestaan vijftien jaar en om dit te vieren bracht Lady Linn eind 2018 een bigband plaat uit. Een bigband plaat maken was een logische keuze, Lady Linn is in de loop der jaren nooit haar liefde verloren voor het speciale gevoel dat ze krijgt bij het live zingen met een bigband. Ze stelde een bigband samen met muzikanten die ze stuk voor stuk doorheen de jaren door hun muzikaliteit en persoonlijkheid apprecieert en zo ontstond Lady Linn & Her Magnificent Bigband!


Ze schreef speciaal voor de bigband twaalf nieuwe prachtige songs die recht uit het hart komen en werkte daarbij samen met arrangeurs die deel uitmaken van de bigband. De opnames van de plaat werden geleid door Jonathan Jeremiah waar Lien onlangs het duet ‘Afraid To Lose You’ mee uitbracht.


Lady Linn aka Lien De Greef heeft ondertussen vier full albums op haar naam staan. Haar vijfde en meteen ook verjaardagsalbum kwam uit in oktober 2018 bij Caroline Music. Ze kon in de loop der jaren een gouden plaat, een platinum plaat, drie MIA’s, een Radio 2 Zomerhit en een heel gesmaakte passage in de populaire tv show ‘Liefde Voor Muziek’ aan haar palmares toevoegen.


Live staat ze met haar Magnificent Seven garant voor kwaliteit, passie, fantastische zang en bovenal plezier.
Lien De Greef – Zang

Joris Caluwaerts – Keys/Piano

Filip Vandebril – Bas/ Contrabas

Domenico (Mimi) Verderame – Drum

Yves Fernandez – Trompet

Jo Hermans – Trompet

Nico Schepers – Trompet

Carlo Nardozza – Trompet

Marc Godfroid – Trombone

Frederik Heirman – Trombone

Lode Mertens – Trombone

Laurent Hendrick – Bas Trombone

Kenny Jeanny – Alt Sax

Jan Verstaen – Alt Sax

Tom Callens – Tenor Sax

Wietse Meys –  Tenor Sax

Marc de Maeseneer – Bariton Sax

Lady Linn & Her Magnificent Bigband - 15 years anniversary
Cultuurcentrum Merksem / Concertzaal
Nieuwdreef 135
2170 Merksem
vrijdag 7 mei 2021om 20:15
Cultuurcentrum Merksem | CC Merksem
€ 26,0
Bestel tickets
www.ccmerksem.be/nl/event/72968/15-ye...