u bent hier

Lady Linn Duo


Clandestino zijn nazomer-donderdagen met kleine, wendbare optredens waarmee heel flexibel kan omgesprongen worden qua al dan niet wijzigende coronamaatregelen, locaties, en dergelijke meer. De locatie wordt pas de dag zelf bekend gemaakt via mail en sms. En er is voor elk wat wils: muziek, toneel, comedy wat alles samen een mooie cultuurherfst garandeert. Hiervoor slaan cultuurcentrum De ... Lees meer »

Clandestino zijn nazomer-donderdagen met kleine, wendbare optredens waarmee heel flexibel kan omgesprongen worden qua al dan niet wijzigende coronamaatregelen, locaties, en dergelijke meer. De locatie wordt pas de dag zelf bekend gemaakt via mail en sms.
En er is voor elk wat wils: muziek, toneel, comedy wat alles samen een mooie cultuurherfst garandeert. Hiervoor slaan cultuurcentrum De Steiger en de bekende vzw Kaaimannen de handen in elkaar, met logistieke steun van Tomorrowland zelfs.

Lady Linn Duo

Fantastische songs, een passie voor pure en warme muziek en een straffe livereputatie… Lady Linn heeft het allemaal.
Ze speelt regelmatig samen met haar Magnificent Seven en met een bigband maar bij ons kan je haar komen ontdekken in een intieme bezetting.
Kortom… een piano, een contrabas en Lien haar waanzinnig mooie stem.
Tijdens dit uniek concert brengt ze een mix van oude en nieuwe nummers.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Clandestino
Onbekend
2850 Boom
donderdag 24 september 2020 van 00:00 tot 23:59
Kaaimannen
€ 18,0
www.kaaimannen.be/tickets