u bent hier

Lacht nor mij

Amusementsmuziek


Achter de naam Slongs schuilt de Antwerpse rapster Charissa Parassiadis. Slongs heeft Grieks bloed, maar is Antwerps in hart en nieren. Ze ontpopte zich op korte tijd van hiphop queen in de underground tot een publiek figuur met het hart op de tong. Slongs bracht haar eerste boek Lacht Nor Mij uit waarin ze haar helden en heldinnen eert.  Met leuke anekdotes en bloedeerlijke verhalen ... Lees meer »

Achter de naam Slongs schuilt de Antwerpse rapster Charissa Parassiadis. Slongs heeft Grieks bloed, maar is Antwerps in hart en nieren. Ze ontpopte zich op korte tijd van hiphop queen in de underground tot een publiek figuur met het hart op de tong. Slongs bracht haar eerste boek Lacht Nor Mij uit waarin ze haar helden en heldinnen eert.  Met leuke anekdotes en bloedeerlijke verhalen vertelt Slongs welke helden en heldinnen haar hebben gemaakt tot wie ze nu is. Van Bob Marley, Aretha ...

Achter de naam Slongs schuilt de Antwerpse rapster Charissa Parassiadis. Slongs heeft Grieks bloed, maar is Antwerps in hart en nieren. Ze ontpopte zich op korte tijd van hiphop queen in de underground tot een publiek figuur met het hart op de tong.
Slongs bracht haar eerste boek Lacht Nor Mij uit waarin ze haar helden en heldinnen eert.  Met leuke anekdotes en bloedeerlijke verhalen vertelt Slongs welke helden en heldinnen haar hebben gemaakt tot wie ze nu is. Van Bob Marley, Aretha Franklin, Bob Dylan en Madonna tot haar papa, de Daila Lama, De Vrouwenbeweging en de heilige Rita. 
Lacht Nor Mij is een monoloog met muzikale intermezzo’s in regie van An Nelissen. Samen met haar gitarist en percussionist brengt Slongs tussen de verhalen door haar eigen liedjes en covers van haar inspiratiebronnen.

20 - 17 euro 
-19 jaar: 10 euro 
www.slongs.be 

Omwille van de coronamaatregelen kan je momenteel nog geen tickets bestellen of inschrijven voor deze activiteit. Van zodra we voldoende zekerheid hebben i.v.m. deze activiteit, start de ticketverkoop. We houden iedereen op de hoogte via onze website, nieuwsbrief en sociale media. 

Schouwburg Ter Dilft
Sint-Amandsesteenweg 41-43
2880 Bornem
vrijdag 13 november 2020van 20:00 tot 21:30
Schouwburg Ter Dilft
apps.ticketmatic.com/widgets/ter_dilf...