u bent hier

La vie est Riguelle - Paris l'amour


Weinig steden zijn zoveel dingen tegelijk als Parijs. Op de koop toe is de Franse hoofdstad óók de enige echte muze van het populaire Klaraprogramma La Vie Est Riguelle, gepresenteerd door Patrick Riguelle en Jan Hautekiet. In Paris l’amour nemen de heren je mee op een avontuurlijke, emotierijke, melomane reis door Gay Paree, waarbij uw vertrouwde gidsen zich gewillig laten bijstaan door Chris ... Lees meer »

Weinig steden zijn zoveel dingen tegelijk als Parijs. Op de koop toe is de Franse hoofdstad óók de enige echte muze van het populaire Klaraprogramma La Vie Est Riguelle, gepresenteerd door Patrick Riguelle en Jan Hautekiet. In Paris l’amour nemen de heren je mee op een avontuurlijke, emotierijke, melomane reis door Gay Paree, waarbij uw vertrouwde gidsen zich gewillig laten bijstaan door Chris Peeters en Thierry Plas op allerhande gitaren, Gwen Cresens op accordeon en Sander Goethals op contrabas.

Veel aandacht zal ditmaal uitgaan naar de Grote Dames van het Franse lied: Patachou, Barbara, Juliette Gréco en Anne Sylvestre zullen zusterlijk en arm in arm met Trenet, Brel, Aznavour en Boris Vian staan te zingen. En wie er ook de stem verheft, altijd gaat het over, zingt men voor, kan het door, gebeurt het in en met… Parijs.

Stadsschouwburg Mechelen (UiTPAS)
Keizerstraat 3
2800 Mechelen
za 13/01/18 van 20:15 tot 22:15
Cultuurcentrum Mechelen
€ 17,0
070 22 28 00
brugge.iticketsro.com/ccmechelen/nl-N...