u bent hier

Kunstfilm OPEN AIR ‘Loving Vincent’


Welkom op onze tweede editie van ‘Kunstfilmavond Open Air’! Wegens de corona afstandsregel hebben wij besloten om deze succesvolle formule buiten te organiseren, op onze supergezellige pleintje aan de koolkaai. Ook hier plof je dus neer op ons omgetoverd cinema pleintje en geniet je van een interessante film waar kunst of cultuur centraal staan. Deze keer gaan we voor de prachtige film: Loving ... Lees meer »

Welkom op onze tweede editie van ‘Kunstfilmavond Open Air’! Wegens de corona afstandsregel hebben wij besloten om deze succesvolle formule buiten te organiseren, op onze supergezellige pleintje aan de koolkaai.

Ook hier plof je dus neer op ons omgetoverd cinema pleintje en geniet je van een interessante film waar kunst of cultuur centraal staan.

Deze keer gaan we voor de prachtige film: Loving Vincent. Deze wondermooie animatiefilm is volledig geschilderd in de post-impressionistische stijl van Vincent van Gogh, en onderzoekt de mogelijkheid of hij wel of niet vermoord is. Een fantastische beleving om buiten op groot scherm te zien!

We willen gaan voor een echte artistieke ervaring en bieden daarom een ‘Movie & Diner’ aan. Verspreid over ons pleintje zullen tafels en stoelen staan, maar ook lichtjes, kaarsjes, dekentjes en kussens om het allemaal nog dat tikkeltje gezelliger te maken.

Verloop van de avond:

Vanaf 18u welkom voor het avondeten (je kan tot 19u15 nog arriveren)
20u begin film
21u pauze
21u15 tweede helft van de film
rond 22u einde film

Uw reserveert uw plaatsen op voorhand door een ticket van 5 € per persoon te kopen, hiervoor krijgt u een aperitiefje van het huis bij aankomst.

LET OP: we verkopen enkel ‘Movie & Diner’ tickets, wil je graag enkel voor de film komen dan kom je best de avond zelf langs om te zien of er nog ergens een plekje vrij is.

Wij houden ten allen tijden rekening met de corona maatregels, de gezelschappen zullen ver genoeg uit elkaar zitten om de afstand te respecteren.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Who's afraid of red yellow & blue
Koolkaai 3
2000 Antwerpen
vrijdag 18 september 2020 van 18:00 tot 22:00
Who's afraid of red yellow & blue
€ 5,0
whosafraid.be/evenementen/event-kunst...
whosafraid.be/evenementen/event-kunst...