u bent hier

KUNSTENDAG VOOR KINDEREN: VOLZET Nelsons dansworkshop / Dafne Maes (ouder met kind van 3 tot 6 jaar)

3 +

Moderne dans


Nelson en zijn familie houden van dansen. Ze schilderen al dansend in de lucht en besturen elkaars lichaam met een gekke afstandsbediening. Ze drummen met heel hun lijf op de vloer en laten elkaar door de lucht vliegen. Ze bewegen zoals ze nog nooit bewogen hebben. En op het einde duwen ze steevast hun lievelingsspelletjes door een gigantische dansmachine en knutselen zo hun eigen ... Lees meer »

Nelson en zijn familie houden van dansen. Ze schilderen al dansend in de lucht en besturen elkaars lichaam met een gekke afstandsbediening. Ze drummen met heel hun lijf op de vloer en laten elkaar door de lucht vliegen. Ze bewegen zoals ze nog nooit bewogen hebben. En op het einde duwen ze steevast hun lievelingsspelletjes door een gigantische dansmachine en knutselen zo hun eigen dansvoorstelling in elkaar.

Nelsons dansboek is een heerlijk dansboek. Vandaag nodigt Nelson je uit om samen met je mama, papa, meter, peter, grootmoeder of -vader zelf te dansen. Geen voorgekauwde pasjes. Niets moet op de maat van de muziek en tellen hoeft al helemaal niet. Met prikkels uit de hedendaagse dans word je samen uitgedaagd om je eigen bewegingstaal te ontdekken en leer je hoe je een choreografie uitschrijft. Doen jullie mee?

Dafne Maes is auteur van Nelsons dansboek. Ze heeft haar eigen dansgezelschap LAP en is als docent aan de slag bij Karel De Grote Hogeschool. Vandaag is zij jullie gids in deze verrassende workshop.

Door de nieuwe Covid-maatregelen kan deze workshop helaas niet doorgaan zoals gepland. hetpaleis biedt je daarom graag een digitaal alternatief aan. In deze verrassende online workshop gidst en begeleidt Dafne Maes je graag vanop afstand.
Het enige wat je daarvoor nodig hebt is een computer met een stabiele internetverbinding en Zoom, gemakkelijk kledij en een beetje ruimte om te bewegen. Zoom is een gratis applicatie die je eenvoudig via je mailadres of Facebook-account kan installeren.

Danservaring niet vereist. Zin om te bewegen des te meer!

capaciteit 10 duo's
workshopprijs 15 euro per duo

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart hetpaleis
Theaterplein 1
2000 Antwerpen
zondag 15 november 2020 van 10:00 tot 11:00
hetpaleis
€ 15,0
03 202 83 60
www.hetpaleis.be/voorstellingen/970
www.hetpaleis.be