u bent hier

KUNSTENDAG VOOR KINDEREN: Mammoet / Klankennest (5 tot 24 maanden)

Mime en bewegingstheater


Klankennest nodigt jonge kinderen en hun ouders uit om te experimenteren en in dialoog te gaan met muziek, geluid, zintuiglijke ervaringen, beweging en beeldende kunst. ‘Mammoet’ is een levensgrote muziekmobiel, een interactieve geluidsinstallatie. Stap mee in dit verrassende belevingsparcours. Een danser, percussionist en zangeres zorgen voor een tedere, zachte en speelse voorstelling waarin ... Lees meer »

Klankennest nodigt jonge kinderen en hun ouders uit om te experimenteren en in dialoog te gaan met muziek, geluid, zintuiglijke ervaringen, beweging en beeldende kunst.

‘Mammoet’ is een levensgrote muziekmobiel, een interactieve geluidsinstallatie. Stap mee in dit verrassende belevingsparcours.

Een danser, percussionist en zangeres zorgen voor een tedere, zachte en speelse voorstelling waarin de allerjongsten mogen voelen, rusten, kijken en spelen. Soms is er beweging, soms geluid. Soms stilte, dan weer prikkels. Een zachte, geborgen plek vol klank, ritme en beweging waarin de kleintjes kunnen wegdromen.

Klankennest nodigt jonge kinderen en hun ouders uit om te experimenteren en in dialoog te gaan met muziek, geluid, zintuigelijke ervaringen, beweging en beeldende kunst.

Voor een optimale beleving, wordt elk kind begeleid door één volwassene.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart CC Zwaneberg
Cultuurplein 1
2220 Heist-op-den-Berg
zo 15 november 2020 van 11:00 tot 11:00 zo 15 november 2020 van 15:00 tot 15:00 zo 15 november 2020 van 17:00 tot 17:00
Cultuurcentrum Zwaneberg Heist-op-den-Berg
€ 9,0
info@zwaneberg.be
015 25 07 70
www.zwaneberg.be/e1714/klankennest