u bent hier

KUNSTENDAG VOOR KINDEREN: HANDS UP! / LEJO (vanaf 4 jaar)

3 +

Figuren en poppentheater


Met zijn tien vingers en een grote voorraad houten ogen tovert poppenspeler Lejo allerlei vreemde wezens tevoorschijn. Twee witte balletjes en een stipje zwarte verf veranderen in de snuit van een blaffende buldog, stuntelige tapdansers, een monster, een fladderende vogel, een dirigent met een kinderkoor en soms een inktvis Lejo is het vingerpoppetje met die oogjes uit Sesamstraat. Met zijn ... Lees meer »

Met zijn tien vingers en een grote voorraad houten ogen tovert poppenspeler Lejo allerlei vreemde wezens tevoorschijn. Twee witte balletjes en een stipje zwarte verf veranderen in de snuit van een blaffende buldog, stuntelige tapdansers, een monster, een fladderende vogel, een dirigent met een kinderkoor en soms een inktvis

Lejo is het vingerpoppetje met die oogjes uit Sesamstraat. Met zijn tien vingers en een grote voorraad houten ogen tovert poppenspeler Lejo allerlei vreemde wezens tevoorschijn. Twee witte balletjes en een stipje zwarte verf veranderen in de snuit van een blaffende buldog, stuntelige tapdansers, een monster, een fladderende vogel, een dirigent met een kinderkoor en soms een inktvis die door het theater zweeft. Lejo creëert een unieke, frisse vorm van poppentheater.


Hands up! is een vrolijke en woordeloze voorstelling met veel muziek.

Lejo
Toon kaart Cultuurcentrum Schoten - De Kaekelaar
Sint Cordulastraat 10
2900 Schoten
zo 15 november 2020 van 13:00 tot 14:00 zo 15 november 2020 van 15:00 tot 16:00
cc schoten
€ 5,0
Bestel tickets Bestel tickets
03 680 23 40
cultuurcentrum@schoten.be
www.ccschoten.be