u bent hier

KUNSTENDAG VOOR KINDEREN: Geannuleerd - Ridderlijke spelnamiddag / met o.a. De Van Hut (vanaf 3 jaar)

3 +


Prinsen en prinsessen verzamelen op kinderkunstendag in De Waai. De bib en de dienst cultuur zorgen voor een ridderlijke spelnamiddag. Wat staat er op het programma? Een doolhofkasteel (De van Hut) Ontdek het doolhofkasteel: een houten kasteel, volledig opgetrokken uit restmateriaal. Twaalf wanden schuiven in elkaar tot een heus kasteel. Kinderen zoeken doorgangen en kruipen zich – sowieso – ... Lees meer »

Prinsen en prinsessen verzamelen op kinderkunstendag in De Waai. De bib en de dienst cultuur zorgen voor een ridderlijke spelnamiddag.

Wat staat er op het programma?

Een doolhofkasteel (De van Hut)
Ontdek het doolhofkasteel: een houten kasteel, volledig opgetrokken uit restmateriaal. Twaalf wanden schuiven in elkaar tot een heus kasteel. Kinderen zoeken doorgangen en kruipen zich – sowieso – vast. Ouders kunnen toekijken, het kasteel is niet hoog ????!
Bram Deryckere van De Van Hut houdt van hout. Hij maakt geweldige bouwsels met gerecycleerde meubelen.

Knutselen: ridderpoppen en sprookjesspiegel
Hou je meer van knutselen? Geen probleem. Maak je eigen houten poppetje en versier het zoals je zelf wil: een stoere ridder, dappere prinses of een moedige draak? Het kan allemaal. Ook onze koninklijke spiegeltjes kunnen nog wel wat opsmukwerk gebruiken. Spiegeltje, spiegeltje aan de wand. Welke spiegel wordt de mooiste van het land?

Vertelling
We verzamelen de mooiste kinderboeken over prinsen, prinsessen, kastelen en draken. Vlij je neer in onze gezellige leeshoek of laat je verrassen door een vertelling.

Praktisch:
Je schrijft je kind in per tijdslot. Inschrijven per bubbel is aangeraden.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart De Waai
Werft 28
2440 Geel
zo 15 november 2020 van 13:00 tot 13:45
zo 15 november 2020 van 14:00 tot 14:45
zo 15 november 2020 van 15:00 tot 15:45
zo 15 november 2020 van 16:00 tot 16:45
CC de Werft
gratis
www.dewerft.be
info.dewerft@geel.be
014 56 66 66