u bent hier

KUNSTENDAG VOOR KINDEREN: Fotograferen met je smartphone / Natuurpunt CVN (8 tot 12 jaar)

8 +


Het Huis van de Haiku heeft zijn stek op het bovenverdiep van het Natuurpunt Museum. Het is een productiehuis dat diverse projecten om en rond haiku realiseert. Het is enerzijds een huis in de fysieke betekenis (een volle verdieping in een prachtig herenhuis in Turnhout op een bijzondere plek), maar ook een huis in de eerder symbolische betekenis: een plek om thuis te komen, even halt te ... Lees meer »

Het Huis van de Haiku heeft zijn stek op het bovenverdiep van het Natuurpunt Museum. Het is een productiehuis dat diverse projecten om en rond haiku realiseert. Het is enerzijds een huis in de fysieke betekenis (een volle verdieping in een prachtig herenhuis in Turnhout op een bijzondere plek), maar ook een huis in de eerder symbolische betekenis: een plek om thuis te komen, even halt te houden en te gaan zitten. De sfeerbeelden die Geert in en rond het huis en tuin neemt, zijn een inspiratiebron voor zijn haiku's. 

Geert neemt je tijdens deze workshop mee in de tuin of het museum om anders te kijken naar de natuur en met je smartphone poëtische beelden te maken.

Het Natuurpunt Museum, Het Huis van de Haiku en The Breakfast Club trakteren je op een dag vol kunst in al zijn facetten. Door coronaproof te werken zijn de plaatsen beperkt (4 kinderen per uur). Leeftijd: van 8 tot 12 jaar. Elke workshop duurt 50 minuten. Kostprijs: 3,00€. INSCHRIJVING VERPLICHT!

Klik hier voor het volledige programma. Deze activiteit kadert in Kunstendag voor kinderen.

Toon kaart Natuurpunt Museum
Graatakker 11
2300 Turnhout
zo 15 november 2020 van 13:00 tot 14:00 zo 15 november 2020 van 15:00 tot 16:00
Natuurpunt CVN
€ 3,0
Sign Up Sign Up
museum@natuurpunt.be
014 47 29 55
www.natuurpunt.be/agenda/workshop-fot...