u bent hier

KUNSTENDAG VOOR KINDEREN: Een hoofd vol verhalen / St Lucas-Pigment, Bibliotheek Kalmthout en Kopseer (8 tot 12 jaar)

8 +

Tekst en muziektheater


St Lucas/Pigment, Bibliotheek Kalmthout en Kopseer kondigen met veel plezier de volgende Kunstendag voor kinderen aan met de prachtige muzikale vertelling van Aline Goffin. Een voorstelling die ons zal inspireren om met veel fantasie aan de slag te gaan om een kunstwerk te maken samen met de leerkrachten van Pigment. Als alles kan, kan niets kapot (8-12j) Oma is verdwaald in haar hoofd. Kleine ... Lees meer »

St Lucas/Pigment, Bibliotheek Kalmthout en Kopseer kondigen met veel plezier de volgende Kunstendag voor kinderen aan met de prachtige muzikale vertelling van Aline Goffin.
Een voorstelling die ons zal inspireren om met veel fantasie aan de slag te gaan om een kunstwerk te maken samen met de leerkrachten van Pigment.

Als alles kan, kan niets kapot (8-12j)

Oma is verdwaald in haar hoofd. Kleine Lizzie probeert haar te volgen. Maar oma is niet bij te houden. Oma danst en danst de wereld uit.

De muziektheater-en dansvoorstelling Als alles kan, kan niets kapot van Kopseer toerde door Vlaanderen van 2016 tem 2019 en wordt in 2021 hernomen.

Voor de kinderkunstendag toveren actrice Aline Goffin en muzikant/componist Stan Nieuwenhuis de voorstelling om naar een muzikale vertelling voor iedereen vanaf 8 jaar.

Datum : zondag 15 november 2020 start om 13u00 en om 15u00
Wie: 8 tot 12-jarigen met begeleider (mama, papa, grootouder, ...)
Inschrijven : aan de balie van de bib of via bibliotheek@kalmthout.be
Prijs: 2€ betaal je ter plaatse op de dag zelf
Waar : academie St Lucas/ Pigment, Van den Bogaertlei 5 Kalmthout

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Tekenacademie St. Lucas/Pigment
Van den Bogaertlei 5
2920 Kalmthout
zo 15 november 2020 van 13:00 tot 14:30 zo 15 november 2020 van 15:00 tot 16:30
Bibliotheek Kalmthout
€ 2,0
bibliotheek@kalmthout.be