u bent hier

KUNSTENDAG VOOR KINDEREN: Dansinitiatie op koningsmaat / Academie Dans (6 tot 9 jaar)

6 +

Creativiteit


Sessie 2 - hedendaagse dans Ben jij ook iemand die danskriebels voelt in heel je lijf? Hou je van rollen, springen, draaien en je lekker uitleven op muziek? Schrijf je dan zeker in en kom proeven van deze initiatieles hedendaagse dans! Aan de hand van dansante opdrachten gaan we op speelse wijze op onderzoek naar de talloze bewegingsmogelijkheden van ons lichaam en exploreren we alvast een ... Lees meer »

Sessie 2 - hedendaagse dans
Ben jij ook iemand die danskriebels voelt in heel je lijf? Hou je van rollen, springen, draaien en je lekker uitleven op muziek? Schrijf je dan zeker in en kom proeven van deze initiatieles hedendaagse dans!
Aan de hand van dansante opdrachten gaan we op speelse wijze op onderzoek naar de talloze bewegingsmogelijkheden van ons lichaam en exploreren we alvast een aantal basistechnieken van deze dansstijl.
Samen zullen we experimenteren met verschillende houdingen, spelen met de elementen tempo/kracht/ruimte en laten we ook onze 'creatieve ik' de vrije loop.
Inschrijven kan vanaf 26 oktober via www.boechout.be/vooruit of bij de vrijetijdsdienst.
Het is weer kunstendag voor kinderen! Ontmoet de kunsten en voel je de koning te rijk. Gemeente Boechout, de academie voor Beeld Muziek Woord en Dans, de bibliotheek en cultuurhuis Theater Vooruit organiseren samen een koninklijke dag.
Ontdek ons programma op www.boechout.be

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Academie Dans - Boechout (spiegelzaal)
Jef Van Hoofplein 22
2530 Boechout
zondag 15 november 2020 van 13:00 tot 14:00
Academie Lier - vestigingsplaats Boechout
gratis
www.boechout.be/vooruit
cultuur@boechout.be
03 460 06 80
www.boechout.be