u bent hier

KUNSTENDAG VOOR KINDEREN: AFGELAST Workshops / cc 't Schaliken (families met kinderen)

Creativiteit


Naar jaarlijkse gewoonte toveren wij op Kunstendag voor kinderen ons cultuurcentrum om tot een creatieve speelplaats voor kinderen. Op zondag 15 november kunt u tussen 13 en 17 uur deelnemen aan verschillende workshops en animatieactiviteiten rond het thema experimenteren. Omwille van de coronacrisis vragen wij om op voorhand te reserveren. U betaalt 4,50 euro voor een ticket en ontvangt in ... Lees meer »

Naar jaarlijkse gewoonte toveren wij op Kunstendag voor kinderen ons cultuurcentrum om tot een creatieve speelplaats voor kinderen. Op zondag 15 november kunt u tussen 13 en 17 uur deelnemen aan verschillende workshops en animatieactiviteiten rond het thema experimenteren.

Omwille van de coronacrisis vragen wij om op voorhand te reserveren. U betaalt 4,50 euro voor een ticket en ontvangt in ruil twee drankbonnetjes en toegang tot alle workshops. U kunt zich dan ter plaatse inschrijven voor de verschillende workshops vanaf 13 uur. U kunt de beschikbare tickets de dag zelf ook nog kopen aan de balie van cultuur en toerisme (open vanaf 12.30 uur tot 15 uur).

Een ticket voor de voorstelling (Miss Wifi - Ensemble Leporello om 14.30 uur) moet u apart aankopen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart cc 't Schaliken - foyer
Grote Markt 35
2200 Herentals
zondag 15 november 2020 van 13:00 tot 17:00
€ 4,5
www.schaliken.be