u bent hier

KUNSTENDAG VOOR KINDEREN: AFGELAST Ans en Wilma-dag / Ariane Van Vliet & Alice Reijs (vanaf 6 jaar)

6 +


De knotsgekke tantes Ans en Wilma plannen een tripje door het bos maar raken de weg kwijt. Door Wilma, zegt Ans. Door Ans, zegt Wilma. Kibbelend en kwetterend nemen de knotsgekke tantes je mee in hun absurde wereld vol humor, ontroering en prachtige liedjes, op zoek naar de uitgang van dit onheilspellende donkere bos. Ticketverkoop start later De knotsgekke tantes Ans en Wilma zijn dringend ... Lees meer »

De knotsgekke tantes Ans en Wilma plannen een tripje door het bos maar raken de weg kwijt. Door Wilma, zegt Ans. Door Ans, zegt Wilma. Kibbelend en kwetterend nemen de knotsgekke tantes je mee in hun absurde wereld vol humor, ontroering en prachtige liedjes, op zoek naar de uitgang van dit onheilspellende donkere bos.

Ticketverkoop start later

De knotsgekke tantes Ans en Wilma zijn dringend aan vakantie toe. Ze plannen een reisje met de caravan door het bos, maar dan raken ze de weg kwijt. Door Wilma, zegt Ans. Door Ans, zegt Wilma. Tijdens hun zoektocht naar de uitgang van het bos raken de dames verstrikt in herkenbare conflicten op kinderformaat. Overleeft hun hechte vriendschap dit spannende avontuur door dit onheilspellende, donkere bos? Kibbelend en kwetterend nemen de tantes je mee in hun absurde wereld vol humor, ontroering en prachtige liedjes.

Op de Kunstendag voor Kinderen bouwen we een feestje met de knotsgekke tantes. Ans en Wilma nemen ons na de voorstelling mee op avontuur en leren je dansen, spelen en zingen.
Naast voorstelling is er ook het oogverblindende prentenboek, bekroond met een Boekenpauw (illustrator Kaatje Vermeire). Samen met de bib maken we van deze cultuurhoogdag een heuse Ans & Wilma-dag met tal van workshops voor je gezin.

Tekst en spel: Ariane Van Vliet en Alice Reijs

Toon kaart CC 't Getouw
Molenhoekstraat 2
2400 Mol
zondag 15 november 2020 van 14:30 tot 14:30
Schouwburg Rex
€ 9,0
apps.ticketmatic.com/widgets/getouw/f...