u bent hier

Kunst In Puurs-Sint-Amands: wandelroute hedendaagse kunst


Samen met kunstkenner Wilfried Cooreman selecteren we heel wat hedendaagse kunstenaars en nodigen hen uit om tentoon te stellen in onze openbare ruimte. De wandeling voert je langs hedendaagse kunst in de openbare ruimte. Kunst in de straat dus. Plan je bezoek aan deze expo in de openbare ruimte aan de hand van ons plannetje dat je vanaf 19 december vindt bij het vrije tijdsloket en de ... Lees meer »

Samen met kunstkenner Wilfried Cooreman selecteren we heel wat hedendaagse kunstenaars en nodigen hen uit om tentoon te stellen in onze openbare ruimte.

De wandeling voert je langs hedendaagse kunst in de openbare ruimte. Kunst in de straat dus.

Plan je bezoek aan deze expo in de openbare ruimte aan de hand van ons plannetje dat je vanaf 19 december vindt bij het vrije tijdsloket en de bibliotheken of digitaal op www.wintervanpuurssint-amands.be.

Reserveer een rondleiding in groep
We volgen de corona-maatregelen op de voet, maar van zodra het kan, nemen onze ervaren gidsen je klas of vereniging graag mee op pad. Maak een afspraak via vrijetijdsloket@puursam.be.

KIP loopt tot eind februari. De expo in open lucht kan je elke dag bezoeken, de expo in cc Binder is elke dag open van 11u. tot 18u. Gesloten op Kerstmis en Nieuwjaar.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart CC Binder
Forum 9
2870 Puurs (Puurs-Sint-Amands)
Van za 19 december 2020 00:00 tot zo 28 februari 2021 23:59
cc Binder Puurs
gratis
www.wintervanpuurssintamands.be