u bent hier

Krokusvakantie - activiteiten voor 9- tot 12-jarigen (geboren tussen 2009 en 2011)

9 +

Creativiteit


Maandag 15 januari - Beestige beestjes op bezoek - Olens memospel - muziekworkshop Een vrijwilliger van het vogelopvangcentrum van Herenthout komt vertellen hoe hij de gewonde of wilde noodlijdende dieren verzorgt. En misschien brengt hij zelfs een van zijn patiënten mee. Tijdens het Olens memospel ontdek je spelenderwijs onze gemeente. Tijdens de muziekworkshop ga je al spelenderwijs aan de ... Lees meer »

Maandag 15 januari - Beestige beestjes op bezoek - Olens memospel - muziekworkshop
Een vrijwilliger van het vogelopvangcentrum van Herenthout komt vertellen hoe hij de gewonde of wilde noodlijdende dieren verzorgt. En misschien brengt hij zelfs een van zijn patiënten mee. Tijdens het Olens memospel ontdek je spelenderwijs onze gemeente. Tijdens de muziekworkshop ga je al spelenderwijs aan de slag met 'muziektaal'. Samen zingen, musiceren en verschillende instrumenten leren kennen: dat is muzikaal plezier gegarandeerd.

Dinsdag 16 februari - Striptekenen - Inno Games
Striptekenaar Steven de Rie leert je de technieken van het cartoon- en striptekenen. Steven werkt sinds 1997 als assistent van Willy Linthout voor de bekende Urbanus-stripreeks. Deze workshop is geen saaie opsomming van verschillende technieken. Je gaat meteen aan de slag met oefeningen zodat je op het einde van de workshop je eigen stripfiguur kan tekenen. In de namiddag gaan we de sportieve toer op met Innogames. Al gehoord van Bulzibucket en rampshot? Kom deze nieuwigheden ontdekken.

Donderdag 18 februari - Workshop 'Wat als...?'
Wat als je zelf een aflevering kon maken van "Wat als...?" Dat kan. Tijd om jouw absurde fantasieën te verfilmen. Komische personages en verhaallijnen zijn de kruiden voor jouw raarste dagdromen. Tijdens deze workshop leer je niet alleen gek doen. Je leert ook over de technische aspecten van het filmen.

Vrijdag 19 februari - Ropeskipping - dans - film - knutselen carnavalsmasker
Touwtje springen maar dan nog veel leuker: dat is ropeskipping. Je leert de basistechnieken om samen in groep te springen. Tijdens het uurtje dans leer je de leukste pasjes op vrolijke en spetterende carnavalsmuziek. In de namiddag staat er een film op het programma en knutselen we een carnavalsmasker zodat je in echte carnavalssfeer komt.

Meebrengen: lunchpakket, drinkbus met water, fruit en koekje

Inschrijven: vanaf zaterdag 23 januari 9.00 uur kan je online inschrijven en betalen via http://olen.ticketgang.eu, vanaf maandag 25 januari 9.00 uur kan je inschrijven aan het loket van Vrije Tijd (Check voor je komst via www.olen.be of we nog op afspraak werken omwille van het coronavirus)

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Basisschool De Kriebel Olen
Schoolstraat 1
2250 Olen
ma 15 februari 2021 van 09:00 tot 16:00
di 16 februari 2021 van 09:00 tot 16:00
do 18 februari 2021 van 09:00 tot 16:00 vr 19 februari 2021 van 09:00 tot 16:00
Dienst vrije tijd Olen
€ 60,0
vrije.tijd@olen.be
014 27 94 22