u bent hier

Krokusvakantie - activiteiten voor 6- tot 8-jarigen (geboren tussen 2012 en 2014)

6 +

Creativiteit


Maandag 15 februari - Beestige beestjes op bezoek - Olens memospel - kinderyoga Een vrijwilliger van het vogelopvangcentrum van Herenthout komt vertellen hoe hij de gewonde of wilde noodlijdende dieren verzorgt. En misschien brengt hij zelfs een van zijn patiënten mee.... Tijdens het Olens memospel ontdek je spelenderwijs onze gemeente. In de namiddag nemen we je tijdens een sessie kinderyoga ... Lees meer »

Maandag 15 februari - Beestige beestjes op bezoek - Olens memospel - kinderyoga
Een vrijwilliger van het vogelopvangcentrum van Herenthout komt vertellen hoe hij de gewonde of wilde noodlijdende dieren verzorgt. En misschien brengt hij zelfs een van zijn patiënten mee.... Tijdens het Olens memospel ontdek je spelenderwijs onze gemeente. In de namiddag nemen we je tijdens een sessie kinderyoga mee in een reis door de tijd om te bewegen en ontspannen zoals in die tijd gedaan werd.

Dinsdag 16 februari - Striptekenen - workshop ballonnen plooien
Striptekenaar Steven de Rie leert je de technieken van het cartoon- en striptekenen. Steven werkt sinds 1997 als assistent van Willy Linthout voor de bekende Urbanus-stripreeks. Deze workshop is geen saaie opsomming van verschillende technieken. Je gaat meteen aan de slag met oefeningen zodat je op het einde van de workshop je eigen stripfiguur kan tekenen.
In de namiddag leer je ballonnen plooien in allerlei vormen. Niemand minder dan clown 'De Selle' leert je de gekste ballon plooien, net zoals een echte clown.

Donderdag 18 februari - Workshop 'bouw je eigen raket' - muziekworkshop
Je ondergaat een ware astronautentraining. Je leert over de stand van de planeten, de verschillende onderdelen van een spaceshuttle en wat het betekent om in de ruimte te leven. Daarna knutsel je jouw eigen raket die je door middel van druk de hoogte in schiet. Spannend!

Tijdens de muziekworkshop ga je al spelenderwijs aan de slag met 'muziektaal'. Samen zingen, musiceren en verscheidene instrumenten leren kennen, dat is muzikaal plezier gegarandeerd!

Meebrengen: een plastiek flesje (50 cl)

Vrijdag 19 februari - Ropeskipping - dans - film - knutselen carnavalsmasker
Touwtje springen maar dan nog veel leuker: dat is ropeskipping. Je leert de basistechnieken om samen in groep te springen. Tijdens het uurtje dans leer je de leukste pasjes op vrolijke en spetterende carnavalsmuziek. In de namiddag staat er een film op het programma en knutselen we een carnavalsmasker zodat je in echte carnavalssfeer komt.

Meebrengen: lunchpakket, drinkbus met water, fruit en koekje

Inschrijven: vanaf zaterdag 23 januari 9.00 uur kan je online inschrijven en betalen via http://olen.ticketgang.eu, vanaf maandag 25 januari 9.00 uur kan je inschrijven aan het loket van Vrije Tijd (Check voor je komst via www.olen.be of we nog op afspraak werken omwille van het coronavirus)

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Basisschool De Kriebel Olen
Schoolstraat 1
2250 Olen
ma 15 februari 2021 van 09:00 tot 16:00
di 16 februari 2021 van 09:00 tot 16:00
do 18 februari 2021 van 09:00 tot 16:00 vr 19 februari 2021 van 09:00 tot 16:00
Dienst vrije tijd Olen
€ 60,0
vrije.tijd@olen.be
014 27 94 22