u bent hier

KROKUS: Kleuterstage 'Gekke bekken trekken' 24 -25 februari

Omnisport en andere


Hou jij ook van sporten, knutselen, kliederen en kladderen? Dan is de kleuterstage 'Gekke bekken trekken' zeker iets voor jou!! Elke dag werken we binnen een thema dat aansluit bij de leefwereld van de kleuters. In de voormiddag gaawn we sporten en in de namiddag staat er spel-& knutselplezier  op het programma!Voor- en na opvang ter plaatsen van 08.00u tot 17.00u Hou jij ook van sporten, ... Lees meer »

Hou jij ook van sporten, knutselen, kliederen en kladderen? Dan is de kleuterstage 'Gekke bekken trekken' zeker iets voor jou!! Elke dag werken we binnen een thema dat aansluit bij de leefwereld van de kleuters. In de voormiddag gaawn we sporten en in de namiddag staat er spel-& knutselplezier  op het programma!Voor- en na opvang ter plaatsen van 08.00u tot 17.00u

Hou jij ook van sporten, knutselen, kliederen en kladderen? Dan is de kleuterstage 'Gekke bekken trekken' zeker iets voor jou!! Elke dag werken we binnen een thema dat aansluit bij de leefwereld van de kleuters. In de voormiddag gaawn we sporten en in de namiddag staat er spel-& knutselplezier  op het programma!

Voor- en na opvang ter plaatsen van 08.00u tot 17.00u

Jeugddienst
Toon kaart Stekelbees Meer
Terbeeksestraat 6a
2321 Meer
ma 24/02/20 om 09:00 di 25/02/20 om 09:00
Stadbestuur Hoogstraten
Bestel tickets
hoogstraten.ticketgang.eu