u bent hier

Kris Fierens


De Garage heropent! Vanaf donderdag 4 juni openen wij terug de deuren van de tentoonstellingen van De Garage. We staan er terug, shaken but not stirred, met volle goesting om je opnieuw te verwelkomen. De gezondheid en het welzijn van onze bezoekers en medewerkers zijn vanzelfsprekend prioritair. Daarom hebben we uitgebreide maatregelen genomen om je bezoek veilig en vlot te laten verlopen. ... Lees meer »

De Garage heropent!

Vanaf donderdag 4 juni openen wij terug de deuren van de tentoonstellingen van De Garage. We staan er terug, shaken but not stirred, met volle goesting om je opnieuw te verwelkomen.

De gezondheid en het welzijn van onze bezoekers en medewerkers zijn vanzelfsprekend prioritair. Daarom hebben we uitgebreide maatregelen genomen om je bezoek veilig en vlot te laten verlopen. Het aantal bezoekers per uur wordt beperkt.
Bezoekers moeten vooraf online een tijdslot reserveren. Dit kan vanaf 29 mei via de website van Cultuurcentrum Mechelen.

Indien je ter plaatse een catalogus wil aankopen, kan dat uitsluitend met Bancontact. Cash betalen is niet mogelijk

Kris Fierens gebruikt het karakter van een voorstudie of het karakter van een schets als een volwaardig ding.Of in hun mogelijkheid imiteren ze het karakter van een voorstudie. Realiteit en emotie bereiken een virtueel nulpunt. De gebaren of gestes die hij hierbij stelt worden gewoon de ‘objets trouvés’. Het object ‘an sich’ is nooit aanwezig. Het is de meegenomen materie die hem in staat stelt om zijn droom te redden. Sporen van iets dat zich nog moet voltrekken. Maar, waarvan nu reeds een verdwijnende herinnering kan worden vastgehouden.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Cultuurcentrum Mechelen - De Garage
Onder den Toren 12
2800 Mechelen
Van 4 juni 2020 tot 16 augustus 2020
Cultuurcentrum Mechelen
€ 5,0
cultuurcentrum.mechelen.be/kris-fierens