u bent hier

Koreaanse Aperitiefhapjes

Voeding


Ae Jin neemt je mee naar haar roots en laat je kennis maken met de Koreaanse keuken en eetcultuur. Hapjes zijn de ideale smaakmakers voor een gezellig feest. Verras je gasten met gezonde én lekkere hapjes op zijn Koreaans. We maken 5 soorten aperitiefhapjes en ook een aperitief. Uiteraard om daarna zelf op te eten en te drinken. Mokja! (Let's eat) Begeleiding: Ae Jin Huys DO 12.11 - 19.00 tot ... Lees meer »

Ae Jin neemt je mee naar haar roots en laat je kennis maken met de Koreaanse keuken en eetcultuur. Hapjes zijn de ideale smaakmakers voor een gezellig feest. Verras je gasten met gezonde én lekkere hapjes op zijn Koreaans. We maken 5 soorten aperitiefhapjes en ook een aperitief. Uiteraard om daarna zelf op te eten en te drinken. Mokja! (Let's eat) Begeleiding: Ae Jin Huys DO 12.11 - 19.00 tot 22.30 UUR 48 euro (inclusief ingrediënten) Maximum 14 deelnemers ...

Ae Jin neemt je mee naar haar roots en laat je kennis maken met de Koreaanse keuken en eetcultuur.

Hapjes zijn de ideale smaakmakers voor een gezellig feest. Verras je gasten met gezonde én lekkere hapjes op zijn Koreaans. We maken 5 soorten aperitiefhapjes en ook een aperitief. Uiteraard om daarna zelf op te eten en te drinken. Mokja! (Let's eat)

Begeleiding: Ae Jin Huys

DO 12.11 - 19.00 tot 22.30 UUR

48 euro (inclusief ingrediënten)
Maximum 14 deelnemers

www.mokja.be 

Omwille van de coronamaatregelen kan je momenteel nog geen tickets bestellen voor deze activiteit. Van zodra we voldoende zekerheid hebben, start de ticketverkoop. We houden iedereen op de hoogte via onze website, nieuwsbrief en sociale media.

Cultuurcentrum Ter Dilft
Sint-Amandsesteenweg 41-43
2880 Bornem
donderdag 12 november 2020van 19:00 tot 22:30
Cultuurcentrum Ter Dilft
€ 48,0
apps.ticketmatic.com/widgets/ter_dilf...