u bent hier

Kopstoot met Koffie - Jazzbrunches

Jazz en blues


kop·stoot (de; m; meervoud: kopstoten) stoot met of tegen het hoofd harde kopbal glas bier plus glas jenever De Kopstoot met Koffie Sessies zijn ontstaan vanuit de drang om de Jazz Brunches op Jazz Middelheim de punch te geven waar u nog lang met de glimlach om de mond aan terugdenken zult. De opmerking ‘Ik wist niet dat dit ook poëzie was?’ Zal wel al eens vallen, en dat is helemaal onze ... Lees meer »

kop·stoot (de; m; meervoud: kopstoten)
stoot met of tegen het hoofd
harde kopbal
glas bier plus glas jenever

De Kopstoot met Koffie Sessies zijn ontstaan vanuit de drang om de Jazz Brunches op Jazz Middelheim de punch te geven waar u nog lang met de glimlach om de mond aan terugdenken zult. De opmerking ‘Ik wist niet dat dit ook poëzie was?’ Zal wel al eens vallen, en dat is helemaal onze betrachting.

Wij presenteren u een gevarieerd programma waar muziek en woord nauw verweven zijn. Het zal knetteren en vonken geven. En misschien bestelt u dan wel na uw ochtendkoffie – waar u zich even in verslikte – een regelrechte Jazz Middelheim Kopstoot. Want zoals Simon Vinkenoog het ooit op zijn kenmerkende wijze verwoordde : ‘Nou, weet je wat dat is een kopstoot? Dat is een glaasje jenever in je biertje laten zaken en dat moet je dan in één keer uitdrinken! Ook wel een U-Boot genoemd!, riep hij er nog achterna. En weg was ie. De naam voor het drankje hebben de Amsterdammers niet zomaar gekozen. Het komt binnen.

En dat zal dit programma ook doen. Binnenkomen, u verrassen.

19/09: Andy & The Androids // Hind Eljadid
20/09: Stijn Vranken // Jirka De Preter // Noodzakelijk Kwaad
26/09: Prisca x PJ // SK Belleman // The Lover BE
27/09: Alex Deforce // van Twolips

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Middelheimpark
Middelheimlaan
2000 Antwerpen
za 19 september 2020 van 00:00 tot 23:59
zo 20 september 2020 van 00:00 tot 23:59
za 26 september 2020 van 00:00 tot 23:59
zo 27 september 2020 van 00:00 tot 23:59
VONK & Zonen
€ 35,0
jazzmiddelheim.be/jazz-brunches/
jazzmiddelheim.be/jazz-brunches