u bent hier
Kookworkshop: feestelijke eclairs en soezen
Eclairs of roomsoezen hebben een rijke geschiedenis in de Franse patisserie. Wij leren de lekkerste soorten gewoon zelf maken! Van klassiekers met vanille- of koffievulling tot meer gewaagde creaties in verschillende smaken. We versieren ze met originele en kleurrijke toppings. Lees meer »
Eclairs of roomsoezen hebben een rijke geschiedenis in de Franse patisserie. Wij leren de lekkerste soorten gewoon zelf maken! Van klassiekers met vanille- of koffievulling tot meer gewaagde creaties in verschillende smaken. We versieren ze met originele en kleurrijke toppings.
Waar |
Parochiehuis Wezel Lostraat 2 a 2400 Mol |
Wanneer | donderdag 3 december 2020van 18:30 tot 22:00 |
Organisatie | VZW Divoge Academy |
Prijs | € 25,0 |
Contact |
divogemol@gmail.com 0490439938 |
Links | www.divoge.be/index.php/kook-academy |