u bent hier

Komt dat komt


Een filmvoorstelling over de menselijke drang naar controle, de vrije wil en het stemmetje in ons hoofd. Kan je als acteur in een film spelen zonder zelf het verhaal te kennen? Vanuit deze vraag gaan drie acteurs een experiment aan. Ze maken een live langspeelfilm zonder op de hoogte te zijn van de plot. Een onzichtbare regisseur geeft hen regieaanwijzingen via oortjes. Het verhaal ontvouwt ... Lees meer »

Een filmvoorstelling over de menselijke drang naar controle, de vrije wil en het stemmetje in ons hoofd.

Kan je als acteur in een film spelen zonder zelf het verhaal te kennen?

Vanuit deze vraag gaan drie acteurs een experiment aan. Ze maken een live langspeelfilm zonder op de hoogte te zijn van de plot.

Een onzichtbare regisseur geeft hen regieaanwijzingen via oortjes. Het verhaal ontvouwt zich terwijl ze spelen. Zoals in het echte leven banen de personages zich een weg naar het eind.

Hoeveel controle hebben ze op de richting van de film?

Dit event wordt uitgezonden op Podium 19, een nieuw en gratis cultuurkanaal. Je kan op Podium 19 terecht voor virtuele voorstellingen, optredens en concerten uit de Vlaamse cultuurhuizen. Podium 19 is te zien op kanaal 19 van Proximus Pickx (kanaal 269 vanuit Brussel of Wallonië), kanaal 99 van Telenet TV, kanaal 20 van Orange TV en uitgesteld via VRT NU. Meer info op www.podium19.be.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart ARSENAAL/LAZARUS online
Hanswijkstraat 63
2800 Mechelen
zaterdag 20 februari 2021 van 23:23 tot 00:53
ARSENAAL / LAZARUS
gratis
www.vrt.be/vrtnu/a-z/podium-19/1/podi...