u bent hier

Koken met vergeten groenten

Voeding


De smaak van het verleden staat terug volop in de belangstelling. ‘Vergeten’ groenten zoals koolrabi, pastinaak, knolselder, rammenas... zijn niet enkel meer voorbehouden voor de ecologische tuinier. Het aanbod in de supermarkten groeit en mensen willen graag meer weten over deze groenten. Tijdens deze workshop maak je kennis met de groenten die gelukkig terug uit de vergeethoek ... Lees meer »

De smaak van het verleden staat terug volop in de belangstelling. ‘Vergeten’ groenten zoals koolrabi, pastinaak, knolselder, rammenas... zijn niet enkel meer voorbehouden voor de ecologische tuinier. Het aanbod in de supermarkten groeit en mensen willen graag meer weten over deze groenten. Tijdens deze workshop maak je kennis met de groenten die gelukkig terug uit de vergeethoek zijn gehaald. We maken veel lekkers en je krijgt er nog een heleboel weetjes over hun positieve invloed op ...

De smaak van het verleden staat terug volop in de belangstelling. ‘Vergeten’ groenten zoals koolrabi, pastinaak, knolselder, rammenas... zijn niet enkel meer voorbehouden voor de ecologische tuinier. Het aanbod in de supermarkten groeit en mensen willen graag meer weten over deze groenten.
Tijdens deze workshop maak je kennis met de groenten die gelukkig terug uit de vergeethoek zijn gehaald. We maken veel lekkers en je krijgt er nog een heleboel weetjes over hun positieve invloed op je gezondheid bij.

Begeleiding: Ingrid De Coninck
I.s.m. Vormingplus regio Mechelen

WO 25.11 | 19 tot 22 UUR

25 euro (incl. ingrediënten: 9 euro)
Maximum 12 deelnemers

Meebrengen: keukenschort, 2 keukenhanddoeken, dunschiller, snijmesje, snijplankje en restpotjes
www.vormingplus-regiomechelen.be

Omwille van de coronamaatregelen kan je momenteel nog geen tickets bestellen voor deze activiteit. Van zodra we voldoende zekerheid hebben, start de ticketverkoop. We houden iedereen op de hoogte via onze website, nieuwsbrief en sociale media.

Cultuurcentrum Ter Dilft
Sint-Amandsesteenweg 41-43
2880 Bornem
woensdag 25 november 2020van 19:00 tot 22:00
Cultuurcentrum Ter Dilft
€ 25,0
apps.ticketmatic.com/widgets/ter_dilf...