u bent hier

Koen Van Assche en gasten - Puzzel in Brons - GEANNULEERD

Klassieke muziek


De Herentalse stadsbeiaardier Koen Van Assche stelt samen met gastmuzikanten een gevarieerde puzzel samen met lichtklassieke muziek. Hij begeleidt elke muzikant of ensemble met zijn “bronzen piano", een mobiele beiaard in de vorm van een vleugelpiano. Zo zingt zanger-acteur Lucas Van den Eynde enkele liederen uit zijn geliefd repertoire. Rik Ghesquière op flügelhorn en Peter Verbraken op ... Lees meer »

De Herentalse stadsbeiaardier Koen Van Assche stelt samen met gastmuzikanten een gevarieerde puzzel samen met lichtklassieke muziek. Hij begeleidt elke muzikant of ensemble met zijn “bronzen piano", een mobiele beiaard in de vorm van een vleugelpiano.

Zo zingt zanger-acteur Lucas Van den Eynde enkele liederen uit zijn geliefd repertoire. Rik Ghesquière op flügelhorn en Peter Verbraken op gitaar brengen een moderne uitvoering van enkele Gregoriaanse gezangen. In een trio met harpiste Karen Peeters en fluitiste Hilde Michielsen weerklinkt de beiaard met muziek van Astor Piazzolla en Georges Gershwin. Met Jef De Haes op klassieke accordeon gaan de klanken naar twee uitersten: van Antonio Vivaldi naar Ludovico Einaudi.

Ten slotte laat Jasper Depraetere met Nele Gerard op diatonische accordeon de klokken dansen. Woordkunstenares Veva Gerard legt de puzzelstukjes aan elkaar met een vrolijk verhaal.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart CC 't Schaliken
Grote Markt 35
2200 Herentals
vrijdag 4 december 2020 van 20:00 tot 22:00
CC 't Schaliken
€ 20,0
tickets.cultuurcentrum@herentals.be
014-21 90 88
apps.ticketmatic.com/widgets/cc_t_sch...
www.schaliken.be