u bent hier

Koekjes en klein gebak bakken met kinderen


De oven in de keuken wordt gewoonlijk enkel gebruikt door mama of papa. Dat is immers een gevaarlijk toestel waar kinderen zich makkelijk aan kunnen verbranden. Tijdens deze namiddag leren kinderen en tieners om op een veilige manier de heerlijkste koekjes en ander klein gebak tevoorschijn te toveren uit de oven. De gebakjes kan je naar huis meenemen om je huisgenoten te laten meegenieten. DI ... Lees meer »

De oven in de keuken wordt gewoonlijk enkel gebruikt door mama of papa. Dat is immers een gevaarlijk toestel waar kinderen zich makkelijk aan kunnen verbranden. Tijdens deze namiddag leren kinderen en tieners om op een veilige manier de heerlijkste koekjes en ander klein gebak tevoorschijn te toveren uit de oven. De gebakjes kan je naar huis meenemen om je huisgenoten te laten meegenieten. DI 03.11 - 13.30 tot 16.30 UUR 20 euro (excl. ingrediënten: ± 5 euro) Maximum 8 deelnemers ...

De oven in de keuken wordt gewoonlijk enkel gebruikt door mama of papa. Dat is immers een gevaarlijk toestel waar kinderen zich makkelijk aan kunnen verbranden. Tijdens deze namiddag leren kinderen en tieners om op een veilige manier de heerlijkste koekjes en ander klein gebak tevoorschijn te toveren uit de oven.

De gebakjes kan je naar huis meenemen om je huisgenoten te laten meegenieten.

DI 03.11 - 13.30 tot 16.30 UUR
20 euro (excl. ingrediënten: ± 5 euro)
Maximum 8 deelnemers tussen 6 en 12 jaar
Meebrengen : schort, handdoek, keukenmesje en enkele doosjes.

Omwille van de coronamaatregelen kan je momenteel nog geen tickets bestellen voor deze activiteit. Van zodra we voldoende zekerheid hebben, start de ticketverkoop. We houden iedereen op de hoogte via onze website, nieuwsbrief en sociale media.

Cultuurcentrum Ter Dilft
Sint-Amandsesteenweg 41-43
2880 Bornem
dinsdag 3 november 2020van 13:30 tot 16:30
Cultuurcentrum Ter Dilft
€ 20,0
apps.ticketmatic.com/widgets/ter_dilf...