u bent hier

Knuffelvliegen


Op zondag 8 september vanaf 13 uur zijn alle kinderen met hun ouders en hun liefste knuffel welkom op het TMC- terrein aan de Wildertstraat in Ravels-Eel. Als de kinderen hun knuffel een luchtdoop willen geven, zullen zij hem wel even aan ons moeten toevertrouwen. Wij hebben grote modelvliegtuigen klaar staan en maken met de knuffel een adembenemende vlucht over het vliegveld. Wie dat wil, kan ... Lees meer »

Op zondag 8 september vanaf 13 uur zijn alle kinderen met hun ouders en hun liefste knuffel welkom op het TMC- terrein aan de Wildertstraat in Ravels-Eel. Als de kinderen hun knuffel een luchtdoop willen geven, zullen zij hem wel even aan ons moeten toevertrouwen. Wij hebben grote modelvliegtuigen klaar staan en maken met de knuffel een adembenemende vlucht over het vliegveld. Wie dat wil, kan voor een kleine bijdrage na de vlucht een brevet met foto bekomen.

TMC stelt zijn terras voor u open en voor de kinderen hebben we ook een springkasteel opgesteld. Naast warme en frisse dranken, bieden we ook vers gebakken wafels aan. Iedereen is van harte welkom.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Ravels-Eel
Wildertstraat 6
2380 Ravels
zondag 8 september 2019 van 13:00 tot 17:00
taxandria modelvliegclub
gratis
www.tmc-ravels.be