u bent hier

Knorren en kussen

3 +

Figuren en poppentheater, Tekst en muziektheater


Muziektheater DE KOLONIE MT inspireert zich voor zijn nieuwe voorstelling op een eeuwenoud Roemeens volkssprookje, maar geeft er een geheel eigen twist aan. Verwacht je aan prinsen, echte vlammen, een curieuze bevalling en kastelen waar wreed geknord, getoverd en gekust zal worden! Aards en ambachtelijk, inventief en verrassend. Muziektheater DE KOLONIE MT inspireert zich voor zijn nieuwe ... Lees meer »

Muziektheater DE KOLONIE MT inspireert zich voor zijn nieuwe voorstelling op een eeuwenoud Roemeens volkssprookje, maar geeft er een geheel eigen twist aan. Verwacht je aan prinsen, echte vlammen, een curieuze bevalling en kastelen waar wreed geknord, getoverd en gekust zal worden!

Aards en ambachtelijk, inventief en verrassend. Muziektheater DE KOLONIE MT inspireert zich voor zijn nieuwe voorstelling op een eeuwenoud Roemeens volkssprookje, maar geeft er een geheel eigen twist aan. Verwacht je aan prinsen, echte vlammen, een curieuze bevalling en kastelen waar wreed geknord, getoverd en gekust zal worden!

Anke Jochems vertelt, zingt en danst, terwijl poppen en objecten over het podium swingen. De Indische meestermuzikant Sattar Khan (van o.a. Sidi Larbi) tovert met zijn tabla’s, een tweekoppige fluit en exotische percussie. Multi-instrumentalist Bo Spaenc ontpopt zich in Knorren en kussen als maker en coach. Hij bewaakt de kwalitatieve muziektheatrale lijn die hij uitzette met muziektheaterhits BiZAR, MannekeTAP, UMM en Onzen held.

Spel & zang: Anke Jochems | Livemuziek: Sattar Khan | Tekst, compositie & coaching: Bo Spaenc | Poppenspel: Milly Jennes | Vorm en poppen: Janneke Hertoghs | Kostuums: Chris Snik | Occasioneel oog: Tania Van der Sanden | Decor, licht en techniek: Dries Bellinkx | Met de steun van CC Berchem.

Muziektheater De Kolonie mt
Cinema Rix
de Gryspeerstraat 86
2100 Deurne
zondag 16 december 2018om 14:00
cultuurcentrum Deurne
€ 6,0
Bestel tickets
www.ccdeurne.be/nl/event/50313/muziek...