u bent hier

Knoert Sport - vr 6 november 2020 - (°2008 - °2014)

6 +

1.11.2.0.0


Sporten is gezond! Vandaag steken we Speelplein Knoert in een sportief jasje. Met als extra attractie vandaag "De Lü interactieve muur": Een reusachtige wandprojectie, een krachtig licht- en geluidssysteem en een 3D-camera voor bewegingsdetectie zorgen voor een unieke beleving in meer dan 25 verschillende soorten spelletjes. Waar? OC De Witte Merel, Liersesteenweg 25, Lint We kijken uit naar ... Lees meer »

Sporten is gezond! Vandaag steken we Speelplein Knoert in een sportief jasje. Met als extra attractie vandaag "De Lü interactieve muur": Een reusachtige wandprojectie, een krachtig licht- en geluidssysteem en een 3D-camera voor bewegingsdetectie zorgen voor een unieke beleving in meer dan 25 verschillende soorten spelletjes.

Waar? OC De Witte Merel, Liersesteenweg 25, Lint

We kijken uit naar een herfstvakantie vol uitdagingen :
1) selecteer bij 'optie' de activiteiten waar je voor wil inschrijven
2) probeer te kiezen voor 1 jeugdwerk/kamp per week, zo benutten we optimaal alle plaatsen
3) we kunnen ook dit najaar niet zomaar met z’n allen door elkaar spelen. Daarom maken we 1 bubbel’ maken van 50 kinderen en animatoren per week. Binnen de bubbel is contact mogelijk, moet je geen afstand houden en geen mondmaskers dragen.
4) voor- en naopvang wordt bekeken op maat van de "bubbel" (niet in samenwerking met BKO De Marbollen)

Begeleide activiteiten: van 9 tot 16 uur
Voor- en naopvang wordt bekeken op maat van de "bubbel". Boek deze als het écht niet anders kan. Omwille van corona kunnen we deze herfst niet samenwerken met BKO De Marbollen voor de voor- en naopvang. Wij bieden ter plaatse opvang aan van 7.30 uur tot 18.00 uur.

OPGELET!
Het grabbel/swap tarief wordt door een medewerker van de vrijetijdsdienst aan je account gekoppeld. Pas nadien wordt de korting automatisch toegepast.
- Koop je een pasje aan via de webshop? Wacht met inschrijven tot je de code van de pas via mail hebt ontvangen (dit zal max 2 werkdagen duren).
- Kocht je een pasje in een andere gemeente? Maak een account aan, koppel je kind via ‘gezinslid toevoegen’ aan je account, stuur de code van je pas door naar uit@lint.be. Na een bevestiging van ons (dit zal max 2 werkdagen duren) zal het kortingstarief automatisch toegekend worden.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart OC De Witte Merel
Liersesteenweg 25
2547 Lint
vrijdag 6 november 2020 van 09:00 tot 16:00
Vrijetijdsdienst Lint
€ 12,0
uit@lint.be
03 455 12 13
webshoplint.recreatex.be/Activities/d...