u bent hier

Klopotec Orkestra

6 +

Installatiekunst, Pop en rock, Kunst en kunsteducatie


Met zijn zelfgebouwde windmolens of klopotecs gaat Hans Beckers een muzikaal gesprek aan met slagwerker Teun Verbruggen. Samen maken ze ‘Klopotec Orkestra’ tot een visueel en auditief spektakel dat zal ratelen en kloppen en verbluffen als een kleurrijk schaduwspel. Poëtisch slagwerkmirakel met wonderlijke windmoleninstallatie van Hans Beckers voor iedereen vanaf 6 jaar. Hans Beckers is de ... Lees meer »

Met zijn zelfgebouwde windmolens of klopotecs gaat Hans Beckers een muzikaal gesprek aan met slagwerker Teun Verbruggen. Samen maken ze ‘Klopotec Orkestra’ tot een visueel en auditief spektakel dat zal ratelen en kloppen en verbluffen als een kleurrijk schaduwspel.

Poëtisch slagwerkmirakel met wonderlijke windmoleninstallatie van Hans Beckers voor iedereen vanaf 6 jaar.

Hans Beckers is de bouwer van fabelachtige klankinstallaties. Voor zijn nieuwe voorstelling ‘Klopotec Orkestra’ trok hij naar een oud magisch huis in een Noors vissersdorpje, het Kråkeslottet. De man die er woont verzamelt prachtige stukken sloophout, verteerd door de zee en dan aangespoeld op het strand. Met dat hout bouwde Hans Beckers een merkwaardig orkest van klopotecs: ratelwindmolens die in een ver verleden in Sloveense wijngaarden slangen verjoegen.

Te midden van zijn zelfgebouwde windmolenorkest gaat Hans Beckers een muzikaal gesprek aan met Teun Verbruggen, een meesterlijke slagwerker die zijn pluimen verdiende bij FES, Mélanie de Biasio en het Jef Neve Trio. Samen maken ze ‘Klopotec Orkestra’ tot een visueel en auditief spektakel dat zal ratelen en kloppen en verbluffen als een kleurrijk schaduwspel.

Toon kaart Cultuurcentrum Zwaneberg
Cultuurplein 1
2220 Heist-op-den-Berg
do 03/01/19 om 15:00, om 19:00
Cultuurcentrum Zwaneberg Heist-op-den-Berg
€ 9,0
themisweb.fr/indivnew/fListeManifs.as...
info@zwaneberg.be
015 25 07 70
www.zwaneberg.be/gmuziek88