u bent hier

Kleuterkamp "Pi Pa Pinnemuts!"

3 +


Telkens 09u30-15u30 met opvang voor en na! Natuur beleven, herfstkleuren ontdekken, bladeren zoeken, tekenen, mandala maken met wat we vinden in het bos, zingen, dansen, spelen in de rustige natuur of de prachtige en ruime binnentuin! Alles op maat van kleuters en de seizoenen. Onder elke paddestoel woont een kaboutertje maar de echte kabouter Pinnemuts komt op bezoek in Het Netepaleis! Wie ... Lees meer »

Telkens 09u30-15u30 met opvang voor en na! Natuur beleven, herfstkleuren ontdekken, bladeren zoeken, tekenen, mandala maken met wat we vinden in het bos, zingen, dansen, spelen in de rustige natuur of de prachtige en ruime binnentuin!

Alles op maat van kleuters en de seizoenen. Onder elke paddestoel woont een kaboutertje maar de echte kabouter Pinnemuts komt op bezoek in Het Netepaleis! Wie kan hem vinden? Die speelt steeds al zingend onder de varens in het bos. Luister maar! Hilde Frateur speelt accordeon, zingt leuke liedjes en laat iedereen mee dansen! Wij vullen ons mandje met gekleurde bladeren en moois uit het bos. We maken in de binnen- of buitentuin een mini-mandala of een mooie bosmobiel maar mogen ook konijntjes knuffelen! We spelen, tekenen, zingen en dansen en vertellen verhaaltjes Pinnemuts luistert mee. We verkleden ons en houden een leuke foto-shoot! De kinderen mogen mee de activiteiten kiezen want in Het Netepaleis kan je veel beleven!
Beperkte plaatsen.

Kleuters moeten zindelijk zijn. Zij mogen gerust nog een dutje doen na de middag in het gezellig en verwarmd muzieksalon. Warme drankjes en soepje inbegrepen.

Alle praktische info volgt een week voor aanvang. Indien afgelasting door eventuele corona-maatregel hou je je geld tegoed voor een volgende activiteit en krijg je spoedig bericht.

Muziekplezier is er tijdens elk kamp!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Het Netepaleis Kessel
Bogaertsheide
2560 Kessel (Nijlen)
do 5 november 2020 van 09:00 tot 16:00 vr 6 november 2020 van 09:00 tot 16:00
Het Netepaleis vzw
€ 73,0
amazonemmm.be/hetnetepaleis/event/pin...
amazonemmm.be/hetnetepaleis/event/pin...