u bent hier

Kleurwedstrijd voor jong en oud

18 +

Actie en avontuur


Ekers striptekenaar Philippe Madou heeft vanuit zijn kot een reeks mooie kleurprenten gemaakt. Wij dagen kinderen én volwassenen uit om artistiek aan de slag te gaan. Breng je kleurprent binnen en maak kans op een schitterende prijs! Ekers striptekenaar Philippe Madou heeft vanuit zijn kot een reeks mooie kleurprenten gemaakt. In het dagdagelijkse leven is deze tekenaar vooral bekend als ... Lees meer »

Ekers striptekenaar Philippe Madou heeft vanuit zijn kot een reeks mooie kleurprenten gemaakt. Wij dagen kinderen én volwassenen uit om artistiek aan de slag te gaan. Breng je kleurprent binnen en maak kans op een schitterende prijs!

Ekers striptekenaar Philippe Madou heeft vanuit zijn kot een reeks mooie kleurprenten gemaakt. In het dagdagelijkse leven is deze tekenaar vooral bekend als Woefie Art, auteur van de motorstrip 'Rag Racers' maar tijdens deze lockdown liet hij zijn creativiteit de vrije loop.Gezien zo veel mogelijk afstand houden de norm blijft, dagen we kinderen én volwassenen uit om thuis artistiek aan de slag te gaan. Werk je graag met kleurpotloden, stiften, krijtjes of liever met verf, leef je dan volledig uit. Alle inzendingen maken ook deel uit van de tentoonstelling Ik was er (niet) bij. Via deze website kan je verschillende ontwerpen uitkiezen. Dien je tekening in vóór 31 augustus 2020 en samen met de kunstenaar worden er in september enkele winnaars gekozen.


Deponeer je tekening in de oranje brievenbus van 252 cc bij kasteel Hof De Bist. 

Kleur je dag
252 cc
Veltwijcklaan 252
2180 Ekeren
woensdag 30 september 2020om 16:00
252 CC
gratis
Sign Up
www.252cc.be/nl/event/73545/kleurweds...