u bent hier

Klassiek in het Gravenhof

18 +

Klassieke muziek


Bart Vanpeteghem, afkomstig van de Westhoek, groeide op met verhalen over WOI. Als klein ventje werkte hij met pa en ma op het veld en vond vaak tal van 'oorlogsmaterialen' in de kleigronden. Hij verzamelde zo heel wat obussen, helmen, bajonetten, …. Lien Kooijman, afkomstig van het Antwerpse, was niet zoveel bezig met WOI, maar raakte wel geïnspireerd door de verhalen van Bart. Het ... Lees meer »

Bart Vanpeteghem, afkomstig van de Westhoek, groeide op met verhalen over WOI. Als klein ventje werkte hij met pa en ma op het veld en vond vaak tal van 'oorlogsmaterialen' in de kleigronden. Hij verzamelde zo heel wat obussen, helmen, bajonetten, …. Lien Kooijman, afkomstig van het Antwerpse, was niet zoveel bezig met WOI, maar raakte wel geïnspireerd door de verhalen van Bart.

Het oorlogsmateriaal is ook meteen het decor. Er wordt gewerkt met historische beelden en zelf gecreëerde professionele films als decor. Bart vertelt heel wat unieke kleine verhalen! Een ingetogen programma over de gruwel van WOI met de nodige humor en een boodschap vol hoop. Niet te missen! Lien Kooijman (zang, accordeon, banjo, fluit en viool) en Bart Vanpeteghem (zang, mondharmonika, banjo en gitaar).

Dit concert is gratis. Vooraf reserveren is nodig via dirk.wyns@stad.antwerpen.be

Factor 7 - Happy A Cappela!
Kasteel Sorghvliedt
Marneflaan 3
2660 Hoboken
zondag 11 november 2018om 11:30
Gravenhof Hoboken
gratis
www.gravenhof.org/nl/event/40715/klas...