u bent hier

Kip met kop vzw: Rare vogels (vanaf 4 jaar)

4 +

Humor comedy


Koekoek en Mantel leven in een vuilbak. Wat voor anderen afval is, is voor deze twee rare kwieten het gedroomde speelgoed. Een verroeste teil is een ideale visvijver, een kapotte ladder een boom om uit te leren vliegen. En vliegen zullen ze! Een vuilbak, een paar paraplu's en flarden zeildoek volstaan om verveling te overstijgen. Koekoek en Mantel willen geen mussen zijn, maar zwaluwen die de ... Lees meer »

Koekoek en Mantel leven in een vuilbak. Wat voor anderen afval is, is voor deze twee rare kwieten het gedroomde speelgoed. Een verroeste teil is een ideale visvijver, een kapotte ladder een boom om uit te leren vliegen.
En vliegen zullen ze! Een vuilbak, een paar paraplu's en flarden zeildoek volstaan om verveling te overstijgen. Koekoek en Mantel willen geen mussen zijn, maar zwaluwen die de wijde wereld intrekken.
In Wachten op Godot, de bekende theaterklassieker van Samuel Beckett, wachten twee heren op iets dat niet komt.
In Rare Vogels nemen Mantel en Koekoek het heft in handen. Zij wachten niet... zij amuseren zich!
Met veel verbeelding en geknutsel, maken Koekoek en Mantel de meest fantastische dingen. Ze leren dat alles te delen valt. Zelfs een paar versleten sokken.
Een klassieker op kindermaat met sprankelende muziek, slapstick en comedia dell'arte.
Spel: Wim Van de Velde en Pieter Bamps
Live-muziek: Werner Huysmans
Een bewerking van ‘Schräge Vögel’ van Marcel Cremer
I.s.m. OC 't Waaigat te Zwijndrecht

(!) Behoudens bijkomende covid 19 maatregelen gaat deze voorstelling door op aangegeven datum. Reservatie mogelijk vanaf 29 augustus 2020.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart OC 't Waaigat
Kerkplein 1
2070 Zwijndrecht
zondag 28 februari 2021 van 15:00 tot 16:00
OC 't Waaigat
€ 4,0
apps.ticketmatic.com/widgets/oc_t_waa...
032504990