u bent hier

Kintsugi

Creativiteit


Heb je een gebroken stuk keramiek thuis? Een vaas van de bomma laten vallen, of iets dat al jaren in de kast staat om eens te ‘plakken’? Nu heb je daar echt tijd voor!  In plaats van de breuklijnen van je gebroken stuk te lijmen en proberen te verstoppen, accentueer je de breuk net zodat het een meerwaarde geeft aan het werk. Je maakt er een gouden breuk van, helemaal in de leer van ... Lees meer »

Heb je een gebroken stuk keramiek thuis? Een vaas van de bomma laten vallen, of iets dat al jaren in de kast staat om eens te ‘plakken’? Nu heb je daar echt tijd voor! 

In plaats van de breuklijnen van je gebroken stuk te lijmen en proberen te verstoppen, accentueer je de breuk net zodat het een meerwaarde geeft aan het werk. Je maakt er een gouden breuk van, helemaal in de leer van de Japanners, maar op een moderne manier.

Begeleiding: Studio Fluo

WO 25.11 - 19.30 tot 22 UUR 
59 euro 
Maximum 16 personen 

www.studio-fluo.be 

Omwille van de coronamaatregelen kan je momenteel nog geen tickets bestellen voor deze activiteit. Van zodra we voldoende zekerheid hebben, start de ticketverkoop. We houden iedereen op de hoogte via onze website, nieuwsbrief en sociale media.

Cultuurcentrum Ter Dilft
Sint-Amandsesteenweg 41-43
2880 Bornem
woensdag 25 november 2020van 19:30 tot 22:00
Cultuurcentrum Ter Dilft
€ 59,0
apps.ticketmatic.com/widgets/ter_dilf...