u bent hier

Kinderwandeling 'Hekselienpad'

3 +

Politiek en maatschappij


Voor iedereen die houdt van een vleugje magie en gelooft dat heksen ECHT bestaan! Het Hekselienpad is een avontuurlijke wandeling van ongeveer twee en een halve kilometer om samen met jonge kinderen te doen. Hekselien neemt je mee op rondwandeling door een sprookjesachtig stukje natuur in Retie. Tijdens de wandeling door het heksenbos kom je allerlei leuke opdrachtjes tegen. ... Lees meer »

Voor iedereen die houdt van een vleugje magie en gelooft dat heksen ECHT bestaan! Het Hekselienpad is een avontuurlijke wandeling van ongeveer twee en een halve kilometer om samen met jonge kinderen te doen.

Hekselien neemt je mee op rondwandeling door een sprookjesachtig stukje natuur in Retie. Tijdens de wandeling door het heksenbos kom je allerlei leuke opdrachtjes tegen. Hekselien leidt je met haar sterren over het kronkelige pad en toont je de weg over bruggetjes en hooilanden. Het verborgen moeras brengt je tot diep in het bos, helemaal tot aan het heksenspeelplekje!

Deze wandeling is gebaseerd op de gelijknamige prentenboekenreeks van Hekselien, geschreven en geïllustreerd door de Retiese auteur en illustrator An Melis.

Toon kaart Witte Netevallei
Watermolen zn
2470 Retie
van 01/07/17 tot 01/07/19 Altijd open
Gemeente Retie - dienst Toerisme & Informatie
gratis
informatie@retie.be
014 38 92 38
www.retie.be