u bent hier

Kindertheaterklassieker De Vliegende Pinguïns AFGELAST wegens corona

5 +

Tekst en muziektheater


Herman en Harry zijn twee knotsgekke pinguïns en ondernemen talloze pogingen om te kunnen vliegen. 'Waren we maar kanaries', zuchten ze. Aangezien de aarde opwarmt en de ijsbergen smelten, besluiten ze te vluchten. 'Wij hebben ook het recht om te kunnen vliegen. Wij zijn ook vogels!' Twee pinguïns tegen de opwarming van de aarde en met een hevige vliegwens. Een educatieve, interactieve ... Lees meer »

Herman en Harry zijn twee knotsgekke pinguïns en ondernemen talloze pogingen om te kunnen vliegen. 'Waren we maar kanaries', zuchten ze. Aangezien de aarde opwarmt en de ijsbergen smelten, besluiten ze te vluchten. 'Wij hebben ook het recht om te kunnen vliegen. Wij zijn ook vogels!' Twee pinguïns tegen de opwarming van de aarde en met een hevige vliegwens. Een educatieve, interactieve voorstelling vol humor, liedjes, versjes en vliegstunts. Met Herman en Harry verveel je je nooit.
De voorstelling behandelt op een ludieke manier enkele boeiende thema’s en serveert geen hapklare brok. De Vliegende Pinguïns willen de kinderen wakker maken, uitdagen en samen met hen het verhaal maken. Voor Herman en Harry zijn kinderen de slimste mensen ter wereld en ze geven hen ruimte om dat te bewijzen.
Deze voorstelling richt zich naar kinderen tussen 5 en 8 jaar, onder begeleiding van een volwassene.

U kan voordien ook deelnemen aan het zomeratelier voor (groot)ouders en hun (klein)kinderen. Kinderen en ouderen ontdekken samen de natuur op een speelse manier en doen allerlei zomeractiviteiten.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart De Vroente
Putsesteenweg 129
2920 Kalmthout
do 9 juli 2020 van 13:30 tot 14:30 do 9 juli 2020 van 15:00 tot 16:00
Natuureducatiecentrum De Vroente - Kalmthoutse Heide
gratis
www.devroente.be
devroente.omgeving@vlaanderen.be
036201830