u bent hier

Kindershow 'Jens de Lakei'


Onze koning is jarig en daarom vieren we een groot verjaardagsfeest! Alle ridders en prinsessen uit het hele land worden uitgenodigd om samen zijn verjaardag te vieren. Hiep hiep hiep... hoera! Alle 3 tot 10-jarigen zijn hartelijk welkom, om samen met ouders/grootouders..., mee te komen vieren met de hulp van Jens de Lakei, die het feest in goede banen zal leiden. Interactieve meespeelshow! ... Lees meer »

Onze koning is jarig en daarom vieren we een groot verjaardagsfeest! Alle ridders en prinsessen uit het hele land worden uitgenodigd om samen zijn verjaardag te vieren. Hiep hiep hiep... hoera! Alle 3 tot 10-jarigen zijn hartelijk welkom, om samen met ouders/grootouders..., mee te komen vieren met de hulp van Jens de Lakei, die het feest in goede banen zal leiden. Interactieve meespeelshow!

Interactieve meespeelshow voor kinderen van 3 tot 10 jaar waarbij Jens de Lakei samen met de kinderen het gekste verjaardagsfeest van het jaar helpt organiseren. Want voor onze koning is enkel het best goed genoeg. Ouders, grootouders, tantes, nonkels, peters, meters, ... allen welkom om samen met je kind, kleinkind, neefje, nichtje, petekind, ... te komen kijken. Deuren openen om 12.45 uur - show start om 13.30 uur en eindigt tegen 15.15 uur. We voorzien een korte pauze van 14.15 uur tot 14.35 uur. Je kan vooraf je tickets aankopen: online via www.ticketgang.be (tickets kopen en zoek bij organisator 'Gezinsbond Nijlen') of via mail (gezinsbondnijlen@gmail.com) en overschrijving. Opgelet: aan de kassa betaal je 6 euro (vooraf bestellen is 5 euro).

Toon kaart Gemeenschapscentrum 't Dorp
Berlaarsesteenweg 2
2560 Nijlen
do 09/04/20 van 13:30 tot 15:15
Gezinsbond Nijlen
€ 6,0
gezinsbondnijlen@gmail.com
0496 99 25 45
nijlen.gezinsbond.be