u bent hier

Kickx Krokus

Omnisport en andere


Relaxen en chillen in de voormiddag, en sportief wezen in de namiddag… De perfecte combinatie om je vakantie door te brengen! Maandag- muurklimmen in Klimax Dinsdag - rolschaatsen in Rollerland Woensdag - zwemmen in Bornem Donderdag - trampolinepark in Lebbeke Vrijdag - Fitness in Move Passion Kies je dag en de juiste optie, en je bent ingeschreven! Kostprijs = 5 euro per dag (6 euro niet ... Lees meer »

Relaxen en chillen in de voormiddag, en sportief wezen in de namiddag… De perfecte combinatie om je vakantie door te brengen! Maandag- muurklimmen in Klimax Dinsdag - rolschaatsen in Rollerland Woensdag - zwemmen in Bornem Donderdag - trampolinepark in Lebbeke Vrijdag - Fitness in Move Passion

Kies je dag en de juiste optie, en je bent ingeschreven!
Kostprijs = 5 euro per dag (6 euro niet inwoners) + de kostprijs van je gekozen dag.
Meer informatie over de dagen kan je terugvinden onder extra informatie.
Afspraken:
Start & einde?
Sportdagen hebben vaste begin- en einduren, respecteer deze! Je sportieveling later brengen of vroeger ophalen is niet leuk voor de monitoren noch voor het kind.
Je kan een half uur voor de start van de sportdag terecht in de sporthal. Na de sportdag kan je sportieveling nog 15 minuten wachten. Kinderen die niet tijdig worden opgehaald gaan naar de na-opvang in het JOC WIJland.

Voor- en naopvang?
Geen opvang mogelijk tijdens deze dagen

Opgelet!
Je kan inschrijven tot op het laatste moment (zolang er plaatsen beschikbaar zijn).
Breng in dit geval je inschrijfbewijs mee, zodat onze monitoren onmiddellijk zien dat je inschrijving in orde is, want je sportieveling zal nog niet op onze inschrijflijst of stickertjes staan.

Dagje annuleren – extra voor- of naopvang – een dagje extra sporten?
Kan je toch een dag niet komen sporten? Hoef je voor een ingeschreven dag toch niet naar de opvang? Of moet je juist wel naar de opvang…
Stuur een mailtje naar vrijetijdsloket@puurs.be en wij annuleren je dagje en zetten het inschrijvingsgeld terug in je geldbeugel.
Wil je meer sporten en bewegen? Dan kan je zelf nog tot op het laatste moment inschrijven via de webshop.


Meebrengen:
• Gewone sportkledij is prima

Toon kaart Sporthal Sint-Amands
Sportlaan 7
2890 Sint-Amands
ma 24/02/20 van 13:00 tot 16:00
di 25/02/20 van 08:30 tot 16:00
wo 26/02/20 van 13:00 tot 16:00
do 27/02/20 van 13:00 tot 16:00
vr 28/02/20 van 13:00 tot 16:00
Gemeente Puurs-Sint-Amands (sport)
€ 5,0
Sign Up
vrijetijdsloket@puursam.be
03 203 27 05, 03 203 27 05