u bent hier

Kerstvakantie mini: beweeg en plezier kamp

3 +

Omnisport en andere


De zomervakantie is nog even uit het zicht, maar ondertussen kan je je tijdens de kerstvakantie wel al uitleven tijdens onze super leuke SPORTIT kampen! Ook voor de allerkleinsten staat er sport en creatieve activiteiten op het programma. Vanaf 3 jaar is uw kleine spruit welkom op onze minikampen die steeds worden opgebouwd rond een leuk thema. Evenwichtsoefeningen, loopspelletjes, springen op ... Lees meer »

De zomervakantie is nog even uit het zicht, maar ondertussen kan je je tijdens de kerstvakantie wel al uitleven tijdens onze super leuke SPORTIT kampen! Ook voor de allerkleinsten staat er sport en creatieve activiteiten op het programma. Vanaf 3 jaar is uw kleine spruit welkom op onze minikampen die steeds worden opgebouwd rond een leuk thema. Evenwichtsoefeningen, loopspelletjes, springen op de trampoline, verkeersparcours met rollend materiaal, estafettes en ga zo maar verder!
Verveling? Dat zit er niet in! De motorische en sociale vaardigheden van de allerkleinsten worden op een speelse manier gestimuleerd. Actieve momenten worden afgewisseld met iets rustigere activiteiten, steeds op niveau van de kleuters. Ook staat er een reuze leuke zwemuitstap gepland voor onze kleinste SPORT IT'ers!

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Sportcentrum Rooienberg
Rooienberg 58
2570 Duffel
Van ma 21 december 2020 08:00 tot wo 23 december 2020 17:00 Van ma 28 december 2020 08:00 tot wo 30 december 2020 17:00
Sport It
€ 60,0
info@sportit.be
+32 3 488 47 74
www.sportit.be