u bent hier

Kennismaking met je Android smartphone of tablet

Computer en techniek


Heb je een Android tablet of smartphone, maar kan je er niet mee aan de slag? Tijdens deze twee sessies oefenen we de meest gebruikte vingerbewegingen en krijg je tips om de mogelijkheden van je toestel te benutten. We bekijken samen ook hoe je aan de slag kan met e-mail en internetpagina's. Tot slot installeren we en verkennen we enkele nuttige en veelgebruikte applicaties.In samenwer Heb je ... Lees meer »

Heb je een Android tablet of smartphone, maar kan je er niet mee aan de slag? Tijdens deze twee sessies oefenen we de meest gebruikte vingerbewegingen en krijg je tips om de mogelijkheden van je toestel te benutten. We bekijken samen ook hoe je aan de slag kan met e-mail en internetpagina's. Tot slot installeren we en verkennen we enkele nuttige en veelgebruikte applicaties.In samenwer

Heb je een Android tablet of smartphone, maar kan je er niet mee aan de slag? Tijdens deze twee sessies oefenen we de meest gebruikte vingerbewegingen en krijg je tips om de mogelijkheden van je toestel te benutten. We bekijken samen ook hoe je aan de slag kan met e-mail en internetpagina's. Tot slot installeren we en verkennen we enkele nuttige en veelgebruikte applicaties.

In samenwerking met Het Predikheren

Anna Van Ginderen
Toon kaart Het Predikheren
Goswin de Stassartstraat 88
2800 Mechelen
vrij 18/09/20 van 10:00 tot 12:30 vrij 25/09/20 van 10:00 tot 12:30
Vormingplus regio Mechelen
€ 24,0
Sign Up
regiomechelen@vormingplus.be
015 44 41 00