u bent hier

Ken uw bestuur proeverij

18 +


Beste bierproever, Met spijt in ons hart kunnen we dit jaar ons jaarlijks 2-daags bierfestival niet laten plaatsvinden. Ter vervanging hadden we een activiteit voorzien in Geel in samenwerking met de plaatselijke horeca maar ook dit valt in het water omwille van de nog steeds geldende regels. Maar we zouden OTS niet zijn als we dan ook al geen plan B in gedachten hadden. De activiteit heet “ ... Lees meer »

Beste bierproever,
Met spijt in ons hart kunnen we dit jaar ons jaarlijks 2-daags bierfestival niet laten plaatsvinden. Ter vervanging hadden we een activiteit voorzien in Geel in samenwerking met de plaatselijke horeca maar ook dit valt in het water omwille van de nog steeds geldende regels. Maar we zouden OTS niet zijn als we dan ook al geen plan B in gedachten hadden.
De activiteit heet “ Ken je bestuur proeverij”. Hierbij voorzien we een verrassingspakket en natuurlijk de bijpassende bieren, deze laatste zijn gelinkt aan een bestuurslid. Je krijgt hiervoor een heuse zoektocht door België, weliswaar als online gebeuren en niet face tot face maar we zullen met zijn allen aanwezig zijn. Om de spanning erin te houden, vertellen we niets meer.
Nog een bijkomend voordeel: je hoeft geen BOB te voorzien.

Dit zal plaatsvinden op zaterdagavond, 26 september en start om 19.00 uur.

Deelnamekost(en)?
- € 30 per verrassingspakket. Hiervoor ontvang je bieren en hapjes om te degusteren tijdens de activiteit.
- Op voorhand te betalen via: BE08 0012 9783 2213

Hoe inschrijven?
- Inschrijven op volgend mailadres: ilsevangorp@scarlet.be
- Ten laatste tegen woensdag 23 september 2020

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Onder 't schuim: Ilse Van Gorp
Leistraat
2440 Geel
zaterdag 26 september 2020 van 00:00 tot 23:59
€ 30,0
ilsevangorp@scarlet.be