u bent hier

Keiheuvel... gewoonweg kei-tof


Keiheuvel ... waar ook kinderen thuis zijn! Spelen in de grote avontuurlijke speeltuin en de nieuwe zwembaden, je uitleven in het trampolinepark en met de 'trappertjes', of volop aan je favoriete sporten doen zoals skaten. De kleinsten amuseren zich in de kinderboerderij. Tenslotte staat ook de minigolf en de fietsenverhuurdienst ter beschikking. RECREATIE Recreatiedomein Keiheuvel, dat is ... Lees meer »

Keiheuvel ... waar ook kinderen thuis zijn! Spelen in de grote avontuurlijke speeltuin en de nieuwe zwembaden, je uitleven in het trampolinepark en met de 'trappertjes', of volop aan je favoriete sporten doen zoals skaten. De kleinsten amuseren zich in de kinderboerderij. Tenslotte staat ook de minigolf en de fietsenverhuurdienst ter beschikking.

RECREATIE
Recreatiedomein Keiheuvel, dat is ontspanning voor het hele gezin. Terwijl de kinderen lekker ravotten in de omheinde speeltuin, kunnen de ouders zich uitleven op de talrijke sportvoorzieningen of gewoon luieren op de ligweide of een terrasje natuurlijk. De speeltuin staat boordevol eigentijdse speeltoestellen die voldoen aan de hoogste veiligheidseisen: een klautervliegtuig met kabelbaan, een gedurfd hindernissenparcours, een klimtouwenparadijs, een aangepast peuterhoekje, In de buurt van de speeltuin is er ook een fraaie kinderboerderij.

Je gelooft het haast niet, maar dit alles is volledig gratis!

Bovendien werken het minigolfparcours, de trampolines, de gocarts en natuurlijk de openluchtzwembaden als een magneet op het jonge volkje.

NATUUR
Keiheuvel, dat zijn 108 ha unieke duinen en bossen. Daarvan zijn 60 ha beschermd natuurgebied omdat er zon waardevolle planten en dieren opgroeien en bloeien. Het bos in de heide is een uniek stukje natuur in de uitzonderlijke omgeving van het Recreatiedomein Keiheuvel.

Het bos is gemakkelijk toegankelijk voor de bezoeker.
Dit landschap is onderdeel van het Natuurdomein De Most.

Toon kaart Most-Keiheuvel
Kruising Brede dame en Pelterweg z/n
2490 Balen
Altijd open
€ 2,0
www.keiheuvel.be