u bent hier

Kasteelconcert: Steven De bruyn (solo) - GEANNULEERD

1.8.4.0.0 , Jazz en blues


OPGELET: CONCERT GEANNULEERD // Steven De bruyn tovert de mondharmonica om tot een sexy instrument. Hij tast de grenzen ervan af alsof hij boterhammen smeert. Maar het publiek krijgt hij bij elke spannende of breekbare melodie tot op het puntje van de stoel. Opgelet: dit concert werd geannuleerd. Tickethouders worden automatisch op de hoogte gesteld van verplaatsingen of terugbetalingen. Na ... Lees meer »

OPGELET: CONCERT GEANNULEERD // Steven De bruyn tovert de mondharmonica om tot een sexy instrument. Hij tast de grenzen ervan af alsof hij boterhammen smeert. Maar het publiek krijgt hij bij elke spannende of breekbare melodie tot op het puntje van de stoel.

Opgelet: dit concert werd geannuleerd. Tickethouders worden automatisch op de hoogte gesteld van verplaatsingen of terugbetalingen.

Na een kwarteeuw veelkoppig en vaak uitbundig samenspel, gaat Steven De bruyn, gangmaker van El Fish en The Rhythm Junks, solo.

Wanneer Steven eind jaren 80 mondharmonica begint te spelen, droomt hij ervan dat dit kleine tuig zijn paspoort tot de wereld zal worden. Sinds dat moment leeft hij voor die droom en maakt hij van het ‘noeneke’ zowaar een sexy instrument. Het aftasten van de grenzen van de harmonica is voor Steven de normaalste zaak van de wereld. Toch is niets zo spannend en kwetsbaar als hem alleen met zijn instrument muziek zien maken en zien performen.

Live wordt Steven begeleid door Jasper Hautekiet, begenadigd muzikant en compagnon de route.

“Spannend, stads, gelouterd: De bruyn heeft het beste album van zijn carrière afgeleverd.” **** - FocusKnack

met The Eternal Perhaps
CC Schoten - De Kaekelaar
Sint-Cordulastraat 10
2900 Schoten
donderdag 11 maart 2021om 20:00
Cultuurcentrum Schoten
€ 12,0
Bestel tickets
03 680 23 40
cultuurcentrum@schoten.be
www.ccschoten.be