u bent hier

Kapsalon Romy

10 +


Na de scheiding van haar ouders wordt de tienjarige Romy een paar dagen in de week geparkeerd bij oma Stine, die een kapsalon runt. Stine doet aanvankelijk nogal nukkig tegen Romy, maar al snel groeien de twee naar elkaar toe. Helemaal wanneer blijkt dat oma Stine steeds meer vergeet. Regisseur Mischa Kamp (Het Paard van Sinterklaas, Jongens) bewijst eens te meer een fantastische regisseur van ... Lees meer »

Na de scheiding van haar ouders wordt de tienjarige Romy een paar dagen in de week geparkeerd bij oma Stine, die een kapsalon runt. Stine doet aanvankelijk nogal nukkig tegen Romy, maar al snel groeien de twee naar elkaar toe. Helemaal wanneer blijkt dat oma Stine steeds meer vergeet.
Regisseur Mischa Kamp (Het Paard van Sinterklaas, Jongens) bewijst eens te meer een fantastische regisseur van kinderen te zijn en levert ondanks de zware thema’s – scheiding, dementie – een energieke, inspirerende en bovenal eerlijke film af. Het prettig eigenzinnige scenario is van Tamara Bos.

Er is een namiddagvertoning om 16.00 uur speciaal voor grootouders en hun kleinkinderen. Om 19.30 uur is de avondvertoning met inleiding door de regisseur en scenarioschrijfster.
We nemen voldoende maatregelen om corona-proof te werken. Eentje daarvan is dat je reserveert voor deze film.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Cultuurcentrum Baarle
Pastoor de Katerstraat 5
2387 Baarle-Hertog
vrijdag 18 september 2020 van 16:00 tot 18:00
Cultuurcentrum Baarle
gratis
info@cultuurcentrumbaarle.eu
014699326
www.cultuurcentrumbaarle.eu