u bent hier

Kapitein Winokio - Chillen op je billen 3+

3 +

Tekst en muziektheater


Kapitein Winokio gaat terug naar de essentie van de vertelling en voegt er de kracht van muziek en zotte verbeelding aan toe. Samen met Mevrouw de Poes en muziekmatroos Ivanov brengt hij sprookjes zoals ze bedoeld zijn: spannend, ontroerend, fantasie- en leerrijk, grappig en griezelig.   Kinderen houden van sprookjes: pareltjes uit ons literaire erfgoed die worden doorgegeven van generatie op ... Lees meer »

Kapitein Winokio gaat terug naar de essentie van de vertelling en voegt er de kracht van muziek en zotte verbeelding aan toe. Samen met Mevrouw de Poes en muziekmatroos Ivanov brengt hij sprookjes zoals ze bedoeld zijn: spannend, ontroerend, fantasie- en leerrijk, grappig en griezelig.


 


Kinderen houden van sprookjes: pareltjes uit ons literaire erfgoed die worden doorgegeven van generatie op generatie en die zo de tand des tijds doorstaan.


Kapitein Winokio gaat terug naar de essentie van de vertelling en voegt er de kracht van muziek en zotte verbeelding aan toe. Samen met Mevrouw de Poes en muziekmatroos Ivanov brengt hij sprookjes zoals ze bedoeld zijn: spannend, ontroerend, fantasie- en leerrijk, grappig en griezelig. Met groot gemak neemt de Kapitein de kinderen mee naar een magische sprookjeswereld.


Deze show is een heerlijke spel tussen muziek, sprookjes en humor. Commedia dell’arte voor kinderen.


 


Kapitein Winokio: Winok Seresia– verteller, zang, gitaar, drum

Mevrouw de Poes: Marie-Anne Coppens – zang en sprookjesfiguren

Muziekmatroos Ivanov: Ivan Smeulders – multi-instrumentalist

geluid Tourmanager/Marchandise: Sarah Fisette


 

Kapitein Winokio - Chillen op je billen 3+
Cultuurcentrum Merksem / Concertzaal
Nieuwdreef 135
2170 Merksem
zo 21 februari 2021om 13:30zo 21 februari 2021om 16:00
Cultuurcentrum Merksem | CC Merksem
€ 12,0
Bestel tickets
www.ccmerksem.be/nl/event/73168/kapit...