u bent hier

Kamermuziek in AMUZ

Klassieke muziek


Met werk van Glinka en Dvořák brengt de Russische meesterpianist Denis Kozhukhin samen met musici van het Antwerp Symphony Orchestra en de Muziekkapel Koningin Elisabeth muziek van twee volbloed romantici mee naar de stemmige AMUZ. Als de geestelijke vader van de Russische muziek imponeert Glinka met het prachtige Trio pathétique voor klarinet, cello en piano en Dvořák toont zich in zijn ... Lees meer »

Met werk van Glinka en Dvořák brengt de Russische meesterpianist Denis Kozhukhin samen met musici van het Antwerp Symphony Orchestra en de Muziekkapel Koningin Elisabeth muziek van twee volbloed romantici mee naar de stemmige AMUZ. Als de geestelijke vader van de Russische muziek imponeert Glinka met het prachtige Trio pathétique voor klarinet, cello en piano en Dvořák toont zich in zijn tweede Pianokwintet in A met aanstekelijke dansen een enthousiaste ambassadeur van de Tsjechische volksmuziek.

Gerealiseerd met de steun van de Tax Shelter van de Belgische Federale Overheid. Casa Kafka Pictures Tax Shelter Empowered by Belfius.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart Koningin Elisabethzaal / Elisabeth Center
Koningin Astridplein 26
2000 Antwerpen
zondag 25 april 2021 van 15:00 tot 17:00
Antwerp Symphony Orchestra
€ 18,0
www.antwerpsymphonyorchestra.be/nl/ka...
+32 (0)3 213 54 06