u bent hier

Kacper Nowak en Monika Darzinkeviciute: Cello & piano

6 +

Klassieke muziek


De Poolse cellist Kacper Nowak wordt beschouwd als een van de grote Europese beloften van zijn generatie. Hij speelt elke noot met de hoogste vorm van muzikale kunst en beheerste virtuositeit. In oktober 2018 werd zijn eerste CD ‘Contrastes’ uitgebracht en vrijwel onmiddellijk geselecteerd voor de "Listeners' Choice Award" in New York. Kacper wordt begeleid door Monika Darzinkeviciute. De ... Lees meer »

De Poolse cellist Kacper Nowak wordt beschouwd als een van de grote Europese beloften van zijn generatie. Hij speelt elke noot met de hoogste vorm van muzikale kunst en beheerste virtuositeit. In oktober 2018 werd zijn eerste CD ‘Contrastes’ uitgebracht en vrijwel onmiddellijk geselecteerd voor de "Listeners' Choice Award" in New York.
Kacper wordt begeleid door Monika Darzinkeviciute. De Litouwse Monika is een hoog getalenteerde pianiste die zowel in België als in Zwitserland woont. Als laureate van verschillende nationale en internationale pianowedstrijden, is ze vooral gekend als eerste prijswinnaar van de Belgische Joseph Darche-pianoprijs (2017) en als 2e laureate van de Italiaanse Luigi Nono kamermuziekwedstrijd met cellist Natania Hoffman.

Kacper Nowak, een bezielend cellist en een revelatie in het cellolandschap. Monika Darzinkeviciute, gepassioneerd door kamermuziek.
Muziek blijft een wonderlijk fenomeen en deze twee jonge virtuozen ontsluieren het met bijzondere gevoeligheid.
(!) behoudens bijkomende corona maatregelen kan deze voorstelling doorgaan op aangeduid tijdstip! Reservatie mogelijk vanaf 29 augustus 2020.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Toon kaart OC 't Waaigat
Kerkplein 1
2070 Zwijndrecht
zondag 27 september 2020 van 11:00 tot 12:30
OC 't Waaigat
€ 10,0
03 250 49 90
apps.ticketmatic.com/widgets/oc_t_waa...
waaigat@zwijndrecht.be