u bent hier

KABo! - Een boom om van te snoepen


Lekker zeg, een boom om van te snoepen! Kom je een handje helpen? Samen met het creatief knutselteam van Landschap de Liereman toveren we ook dit jaar weer een gewone boom om tot een prachtige voederkerstboom. Zo wordt het voor de vogeltjes en de eekhoorntjes rond het bezoekerscentrum een waar feestfestijn tijdens de kerstdagen. Deze bijzondere voederkerstboom levert uren kijkplezier aan onze ... Lees meer »

Lekker zeg, een boom om van te snoepen! Kom je een handje helpen?

Samen met het creatief knutselteam van Landschap de Liereman toveren we ook dit jaar weer een gewone boom om tot een prachtige voederkerstboom. Zo wordt het voor de vogeltjes en de eekhoorntjes rond het bezoekerscentrum een waar feestfestijn tijdens de kerstdagen. Deze bijzondere voederkerstboom levert uren kijkplezier aan onze bezoekers. Kom een handje helpen en probeer het daarna thuis ook!

Mama's en papa's, oma's en opa's, dit is een heel leuke activiteit om met kinderen te doen! Kom lekker meegenieten bij een koffietje of een Gageleer.

We komen samen om 14.00 uur. aan Bezoekerscentrum Landschap De Liereman, Schuurhovenberg 43, 2360 Oud-Turnhout en ronden af om 16.00 uur.

Tot zondag!


Info: BC Landschap De Liereman, 014 42 99 66, bc.deliereman@natuurpunt.be

Toon kaart Bezoekerscentrum Landschap De Liereman
Schuurhovenberg 43
2360 Oud-Turnhout
zo 08/12/19 van 13:30 tot 16:00
Natuurpunt De Wulp
bc.deliereman@natuurpunt.be
014 42 99 66
www.natuurpunt.be/agenda/kabo-een-boo...