u bent hier

K.A.L.M.

18 +

Tekst en muziektheater


Met de K.A.L.M.-methode leren psychologen Sonja Verhaeren en Rik Willems je in negen stappen hoe kalmte jouw superkracht kan worden. De tiende stap is je rustige stap naar buiten, wanneer je de zaal verlaat. Hun boeken KALM BEN JE STERK, ONTZENUW IEDERE SITUATIE en KALMST DUURT HET LANGST zijn wereldwijde bestsellers. De twee schrijvers beschouwen het als hun plicht om de mensheid te kalmeren. ... Lees meer »

Met de K.A.L.M.-methode leren psychologen Sonja Verhaeren en Rik Willems je in negen stappen hoe kalmte jouw superkracht kan worden. De tiende stap is je rustige stap naar buiten, wanneer je de zaal verlaat.

Hun boeken KALM BEN JE STERK, ONTZENUW IEDERE SITUATIE en KALMST DUURT HET LANGST zijn wereldwijde bestsellers. De twee schrijvers beschouwen het als hun plicht om de mensheid te kalmeren.

Samen presenteren ze hun c-uur-sus. Want op één uur tijd slagen zij erin om je leven te veranderen.

Kathelijne Verbeke en Warre Borgmans kruipen in de huid van twee collega’s die samen zalen afschuimen om hun verhaal te vertellen. Ze kennen elkaar al jaar en dag. Het publiek is al altijd hun hoogste goed. De boodschap dient de ontvanger te bereiken. Maar wordt het niet eens tijd dat ze naar zichzelf luisteren?

Katelijne Verbeke en Warre Borgmans
CC Schoten - De Kaekelaar
Sint-Cordulastraat 10
2900 Schoten
do 15 oktober 2020om 19:00do 15 oktober 2020om 21:00
cc schoten
€ 17,0
Bestel tickets Bestel tickets
03 680 23 40
cultuurcentrum@schoten.be
www.ccschoten.be